Predsjednik Vijeća Tadija Šišić

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
tadija_sisic
Adam VIDAS
Tadija Šišić

Sinoć je u vijećnici Općine Gračac održana konstituirajuća sjednica na kojoj je za predsjednika Vijeća Općine Gračac izabran Tadija Šišić (HDZ), dok su kao potpredsjednici izabrani Toni Marčić i Zoran Tomić. Podsjetimo kako je na prvim neposrednim izborima u prvom krugu izbora osam od 15 vijećničkih mandata osvojio HDZ, SDSS je osvojio pet, a nezavisna lista Dalibora Kesića dva. U drugi krug izbora za fotelju načelnika Općine Gračac ušli su Tadija Šišić i Goran Đekić (SDSS) koji je s većinom od 128 glasova izabran za načelnika. Novi predsjednik Općinskog vijeća Tadija Šišić o suradnji s načelnikom kaže kako je njega i vijećnike pozvao na suradnju.

- Sve što bude pozitivno kao vijećnici ćemo potvrditi, dok za ono što budemo mislili da je negativno neće biti konsenzusa, rekao je Šišić naglašavajući kako se sve radi u cilju prosperiteta samoga mjesta.

Načelnik Općine Gračac Goran Đekić istaknuo je kako nije zadovoljan raspletom konstituirajuće sjednice.

- HDZ je krenuo lošim korakom prilikom izbora predsjednika i potpredsjednika Vijeća Općine Gračac. Tražili smo da imamo barem jednog potpredsjednika vijeća i to nam nije uvaženo, rekao je Đekić dodajući da je razočaran i da ukoliko se bude išlo u ovom pravcu, sigurno neće biti napretka.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno