Iz mora izvadili sidra, gume, čaše i razni otpad

Slika korisnika valentinam
UDRUGA MLADIH RAŽANAC ORGANIZIRALA AKCIJU
Iz podmorja su izvađena sidra, auto gume, razne boce i čaše i ostali otpad. Ova akcija je bila nastavak velike ekološke akcije uređenja okoliša koja je organizirana povodom obilježavanja Dana planeta Zemlje
Udruga mladih Ražanac
Nakon čišćenja mladi su apelirali da se počne brinuti o okolišu

Udruga mladih Ražanac je u subotu, 23. lipnja, organizirala akciju čišćenja podmorja u Ražancu u kojoj je sudjelovalo 5 ronioca iz Društva istraživača podmorja MARE DALMATICUM koji su uz pomoć volontera Udruge uspješno uklonili otpad koji se nalazio na dnu ražanačkog priobalja oko rive. Iz podmorja su izvađena sidra, auto gume, razne boce i čaše i ostali otpad. Ova akcija je bila nastavak velike ekološke akcije uređenja okoliša koja je organizirana povodom obilježavanja Dana planeta Zemlje.

Udruga mladih Ražanac poziva mještane, ribare, vikendaše i turiste da ne bacaju otpad u more te na taj način podignu razinu ekološke osviještenosti. Ovim putem Udruga se zahvaljuje svim volonterima i Društvu koji su pomogli da ražanačko podmorje ostane čisto, kao i Turističkoj zajednici Ražanac na potpori i suradnji u sklopu ove akcije.

Za sve sudionike i mještane pripremljene su dagnje na buzaru i piće.

 

Ocjena: 
Prosječno: 3 (2 glasova)