Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Moto klub Hollister MC u posjetu Beštijama

24.06.2019. 12:38
Moto klub  Hollister MC u  posjetu Beštijama


Preko 80 motorista motorističkog kluba Hollister MC dovezlo se jučer na svojim ljubimcima u Zadar gdje su ih dočekale "Beštije" u  caffe baru D 8 te im priredile zabavu.
 – Imamo šest podružnica diljem Hrvatske te se jednom godišnje okupimo i odemo u nacionalnu vožnju po cijeloj zemlji. Na taj način Dalmatinci mogu upoznati Slavoniju, a Slavonci Dalmaciju… Trudimo se obići  sve krajeve Lijepe naše i da svi članovi upoznaju što više predjela Hrvatske, rekao nam je jučer Darko Lovrić, predsjednik kninske podružnice  moto kluba Hollister MC.
Inače na putu su od petka te su obišli zemlju od juga do sjevera. Klub  njeguje ovu tradiciju preko 20 godina te svake godine prirede klupsku  vožnju tijekom koje članovi imaju priliku upoznati zemlju, ali i ljude, odnosno članove iz drugih podružnica i drugih moto klubova.
Članovi kluba ispunili su cijelo parkiralište ispred spomenutog caffe  bara, kao i prostor preko ceste jer više nije bilo mjesta za sve motoriste.  Zadarski moto klub Beštije pokazali su se kao pravi domaćini te su ih  počastili roštiljem i pićem, nakon čega su motoristi mogli nastaviti s  vožnjom.