Završio treći po redu KvartArt

Slika korisnika mkvanja
Koncertom riječkih rockera Jonathana
Svi članovi banda bili su oduševljeni su koncertom te načinom na koji ih je zadarska publika prihvatila te su dodali kako se nadaju da će uskoro imati priliku opet zasvirati u Zadru
Bojan BOGDANOVIĆ
Članovi banda bili su oduševljeni su koncertom

Izvrsnim koncertom riječkih rockera Jonathana završio je treći po redu KvartArt. Iako je bilo planirano da se koncert održi na otvorenom - u Žutinelu, zbog kiše koja je cijelo poslijepodne prijetila organizatori su odlučili preseliti koncert u menzu te nisu pogriješili. Taman negdje oko početka koncerta nad Zadrom se prolomio pljusak, a u prepunoj menzi prolomila se živa svirka trenutno najaktualnijih hrvatskih rockera.
Ovo je bio prvi i željno iščekivani koncert u Zadru te su kroz dva sata odlične svirke uživali zajedno s publikom.
Ovi glazbenici upravo su se vratili s američke turneje gdje su bili na turneji, a upravo su i u dogovorima za nove koncerte.

Inače, bend je osnovan još 2011. godine te su ga osnovali Zoran Badurina - Ziro, Branko Kovačić - Husta, Tomislav Radinović - Tomo, Nikica Jurjević - Nixon, Darko Petković - Rade i Hrvoje Šćulac - Hrcko.
Svi članovi banda bili su oduševljeni su koncertom te načinom na koji ih je zadarska publika prihvatila te su dodali kako se nadaju da će uskoro imati priliku opet zasvirati u Zadru.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno