Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Očekuje se i porast prodaje vozila na novoj lokaciji

Autor:

23.07.2009. 22:00
Očekuje se i porast prodaje vozila na novoj lokaciji

Foto: Ivan JAMIČIĆ



U servisu koji danas svečano otvaramo očekujemo redoviti godišnji protok od 2.000 do 2.500 vozila. Za vrijeme popravka korisnici će imati priliku pogledati aktualnu ponudu novih VW i Audi vozila, rekao je Jošić
Prodajno-servisni centar za prodaju rezervnih dijelova, guma i opreme za osobna i gospodarska vozila Auto Hrvatska dijelova jučer je svečano otvoren. Servis je prije bio lociran na adresi Jadranska cesta 47, a od sada je na adresi Franka Lisice 85 gdje se već nalaze ostale članice poslovne grupe Auto Hrvatska: prodajno-servisni centar za gospodarska vozila MAN i Neoplan te Auto kuća Zadar, kao i ovlašteni prodajno-servisni centar za WW i Audi.
Svečanom otvorenju nazočili su brojni poslovni partneri i članovi Uprave Auto Hrvatska d.d. Voditelj poslovnice u Zadru Mirko Jošić rekao je kako je poslovna grupa Auto Hrvatska sukladno planu poslovanja 2002./07. započela razvoj mreže brzih servisa s ciljem pružanja servisnih usluga krajnjim korisnicima, a sam proces započeo je preuzimanjem društva Dryden, u kojemu su djelovali servisi isključivo s djelatnošću montaže i demontaže guma.
– Od 2006. godine tim Auto Hrvatska dijelovi je investicijama u postojeće objekte, opremu, alate te edukacijama zaposlenika unaprijedio rad servisa novom ponudom mehaničarskih radova za osobna i laka dostavna vozila. Danas servisi posluju pod nazivom AH servis i to na 12 osobnih i 4 franšizne lokacije, rekao je Mirko Jošić ističući da će se do kraja godine broj franšiznih partnera povećati na 15.
– U servisu koji danas svečano otvaramo očekujemo redoviti godišnji protok od 2.000 do 2.500 vozila. Za vrijeme popravka korisnici će imati priliku pogledati aktualnu ponudu novih VW i Audi vozila te rabljenih vozila koje nudi Auto Kuća Zadar, rekao je Jošić za kraj dodajući kako se iz sinergijskog efekta očekuje i porast prodaje vozila na novoj lokaciji.
Za kraj smo voditelja poslovne jedinice u Zadru Mirka Jošića upitali i po čemu se ističe novi servis ?
– Mi smo u sklopu Auto Hrvatske i vratili smo se u svoj krug, ovdje ćemo imati bolju ponudu i zadovoljt ćemo sve naše stranke uslugama, brzinom i kompetentnošću svih ljudi koji tu budu radili, rekao je Jošić dodajući kako se nada da će ovaj trend ići i dalje.