Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Skoro da bih se doselila u Zadar

Autor:

23.07.2009. 22:00
Skoro da bih se doselila u Zadar

Foto: Filip BRALA



Godinama govorim svima i već sam dosadna, najljepši dio našeg mora je od Zadra do Šibenika. Ovdje su najbolji ljudi, zabava i ponuda. Obožavam miris mora i ovdje mi je veći užitak nego posao, ali i posao je jako dobar. Zadar je jako dobar u svim segmentima, puno jači nego ostali gradovi i da me neke stvari ne vežu za Zagreb definitivno bi se doselila u Zadar
Bivša missica i manekenka Aleksandra Grdić posjetila je Zadar u prošli četvrtak kako bi u lounge baru Nikolina nosila reviju kupaćih kostima Venera. Prije navedene revije u Vodicama je snimila i kampanju za liniju donjeg rublja Galeb, a nakon revije u Zadru žurila je natrag na posao PR u Haciendi. Rekla nam je kako joj godine nisu problem i da sad ima više posla nego ikada, a na pitanje o Azeru Berberu, za kojega je rekla da zauzima posebno mjesto u njenom srcu, druge cure su dobacivale kako će se ženiti. Prije same revije prezaposlena Alex pronašla je vremena i odgovorila nam na nekoliko pitanja.
Kako vam se sviđa u Zadru?
– Godinama govorim svima i već sam dosadna, najljepši dio našeg mora je od Zadra do Šibenika. Ovdje su najbolji ljudi, zabava i ponuda. Obožavam miris mora i ovdje mi je veći užitak nego posao, ali i posao je jako dobar. Zadar je jako dobar u svim segmentima, puno jači nego ostali gradovi i da me neke stvari ne vežu za Zagreb definitivno bi se doselila u Zadar.
Već dvije godine se uz manekenstvo bavite i poslom PR u Haciendi, kako spajate poslove?
– Mogu reći da već drugu godinu radim kao PR u Haciendi i postali smo kao familija. Spojila sam ugodno s korisnim, radim i naravno uživam. Nije mi stran posao s ljudima, s manekenstvom sam povezana s urednicima i novinarima, a i po prirodi sam hiperaktivna i brbljava tako da mi posao dobro ide. Nije mi teško, ali oko 6 ujutro osjetim da sam već pomalo iscrpljena, onda se naspavam i sve ispočetka. Ove godine imamo jako dobra gostovanja kroz srpanj i kolovoz, uveli smo i domaće koncerte jer nam dolazi publika koja voli i domaću i stranu muziku.
Imate 28 godina, na sceni se pojavljuju puno mlađi modeli i manekenke, imate li manje posla i je li vas strah starenja? Što ćete nakon ove karijere?
– Ne, apsolutno kako vrijeme ide imam sve više posla. Kako vrijeme ide imam sve više posla, jer više nema pravila i godine nemaju vezu. Bila sam na nekoliko izbora Miss Alpe Adria i Miss Hrvatske, cure koje imaju 20 godina izgledaju jako staro i struktura tijela im je čudna. Kada stavite cure koje su moja generacija, recimo Jelenu Orešković i Iris Rajčić, kada ih stavite pored tih mlađih cura izgledaju bolje. U ovom poslu sam već jako dugo i čini mi se da su sad tridesete ono što su bile dvadesete. Jednostavno ovisi koliko žena drži do sebe i važna je genetika, kao i maslinovo ulje koje pijem već 10 godina. Još par godina ću biti na sceni, ali zanimaju me i druge stvari. Zanima me otvaranje jedne velike i ozbiljne modne marketinške agencije, puno putujem i dala sam puno sebe u to i smatram da će biti vrijeme da krenem dalje.
Vaša karijera obilježena je skandalima, mislite li da u vašem uspjehu glavnu ulogu imaju skandali ili ljepota?
– Definitivno ljepota. Mislim da kad se piše o skandalima, mediji to preuveličavaju i to ne samo samnom nego i s drugima. Imam jako puno prijatelja koji su poznati i isto su bili povezivani s nekim stvarima. Naši ljudi vole žutu štampu i zanimaju ih gluposti, kao naprimjer što se događa svakodnevno sa Simonom i Antom, meni je to besmisleno. Imala sam skandala, ali karijeru sam izgradila na mukotrpnom radu i zanimljivo je to da je u manekenstvu teško uspjeti u Hrvatskoj. Većina djevojaka ima krivu percepciju, uspjeh se ne događa preko noći i potrebno je ići stepenicu po stepenicu. Većina cura koje su lijepe i misle da se mogu baviti tim poslom je u zabludi, jer po meni moraš imati karakter i nešto u glavi, moraš biti psihički jak, imati jako puno transformacija i x faktor. Bahatost koju ima većina naših cura ne prolazi.
Kad smo već spomenuli Simonu i Antu, večeras je njihov koncert u Zadru, planiraš li ih posjetiti?
– Sve pet, ne protivim se takvoj vrsti glazbe i nikoga neću osuđivati, ali radije idem na Fedde le Granda jer to je neka druga vrsta glazbe i svega.
Već duže vremena spominje se da ste u vezi s Azerom Berberom, no to nikada niste potvrdili?
– Ne to nikada nisam potvrdila zbog toga što poučena iskustvom ne volim pričati o svom privatnom životu. Svjesna sam da sam javna osoba i da sam izložena očima javnosti te je neke stvari teško zadržat za sebe, ali kada otvoriš sve karte i kad svi znaju sve o tebi, vjeruj mi da nije uopće lako i trudim se zadržati dio života za sebe. Mogu samo reći da ta osoba zauzima posebno mjesto u mom srcu.
Već ste surađivali s našim fotografom Vedranom Sitnicom, surađujete i večeras. Kakvi su vaši utisci i što kažete na njegov rad?
– Vedran je super i drag dečko, pristupačan je i ok mi je raditi s njim. Da mi nije bilo dobro, ne bih pristala opet.
Dva puta slikali ste se za Playboy, planirate li opet?
– Ove godine slikam se za Klik, ali neznamo još koji mjesec. Rođendan mi je u rujnu, tako da možda budem tada na naslovnici, a možda za Božić i novu godinu. S tim nisam nikada imala problem, jer je to moj posao. Ne želim s 50 godina lupat glavom u zid i pitat se zašto se nisam slikala i ne mogu vidjeti svoje fotke kad sam jako dobro izgledala. Sve su to vrhunske umjetničke fotografije i to nisu degutantne niti proste fotografije. Kod nas ljude Playboy asocira na neznam što, ja s tim nemam problem.
Eva Longoria napravila je brazilsku depilaciju i nakon toga izjavila da je seks puno bolji. Vi ste brazilsku depilaciju napravili u reality showu, kakav je vama seks nakon toga?
– Meni je seks isti i mislim da depilacija nema utjecaja na to hoće li biti bolji. Mislim da je u seksu važna tehnika i do toga kako se osjećaš u tom trenutku.
Bivši dečko Zlatko Švoričić nedavno je izašao iz zatvora. Čujete li se s njim i jeste li u dobrim odnosima?
– O tome zaista ne želim govoriti. Previše se piše i preuveličava se sve u mom životu.