Vrijeme je da titula najljepše žene u Hrvatskoj dođe u Zadarsku županiju

Slika korisnika valentinam
U petak izbor Miss Zadarske županije 2017.
Dosadašnje pobjednice Anja Bijelić i Ana Colić u finalima Miss Hrvatske briljirale su i obje ušle u top 5 najljepših žena Hrvatske
Miss Zadarske županije 2016. Ana Colić

 Ovaj  petak, 28. srpnja, u  Teatru baru saznat ćemo tko je nova  Miss Zadarske županije za 2017. godinu te koja će nas djevojka predstavljati u finalu Miss Hrvatske koje se također održava u našoj županiji u  rujnu, u  oazi Ilirija Resorts Hotels&Villas u Biogradu na Moru.

Podsjetimo, dosadašnje pobjednice Anja Bijelić i Ana Colić u finalima  Miss Hrvatske briljirale su i obje ušle u top 5 najljepših žena Hrvatske te  tako našu županiju predstavile u najboljem svjetlu.  Nova Miss neće imati nimalo lak zadatak. Čekaju je velike pripreme kako bi se predstavila u  finalu Miss Hrvatske što bolje, u koje kreće upravo nakon regionalnog izbora.

Na održana dva službena castinga odabrano je 10 prekrasnih super finalistica koje će se predstaviti u petak, a samo će jedna od njih ponijeti  titulu nove Miss Zadarske županije 2017.

U kuloarima se priča kako su naše djevojke među najljepšima u zemlji, stoga i ne čudi što vlada veliko zanimanje za finalnom večeri Miss  Zadarske županije. A osim publike koja rado posjećuje ovaj događaj, za  izbor Miss Zadarske županije vlada veliko zanimanje i među ljepoticama  iz naše županije koje na taj način od anonimne djevojke postaju tražena  lica u svijetu modelinga. Stoga su mnoge upravo na ovom prestižnom izboru ljepote vidjele svoju priliku kako bi ušle u svijet mode.

Finalistice ovogodišnjeg izbora predstavit će se pred stručnim ocjenjivačkim žirijem koji će odlučiti koja to djevojka, osim ljepote, ima ono  nešto što je izdvaja od drugih.

Aktualna Miss Zadarske županije Ana Colić uskoro će svojoj nasljednici predati krunu i lentu, a izrazila je i nadu da će baš nova Miss Zadarske  županije postati Miss Hrvatske jer, kako kaže Ana, naše su cure najljepše  i vrijeme je da titula najljepše žene u Hrvatskoj dođe u našu županiju.  

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno