Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Dunatov: Vratit ću stan Gradu

25.07.2018. 10:43
Dunatov: Vratit ću stan Gradu


Gradski pročelnik za kulturu Radovan Dunatov oglasio se o o situaciji sa svojim stanom. Podsjetimo, danas je naš list objavio tekst o javnosti nevjerojatnoj činjenici da pročelnik s plaćom od 11.000 kuna već više od 20 godina koristi trosobni kadrovski stan te da je u njemu ostao i nakon iseljenja svoje djece.
Priču je nanovo aktualizirala oporba na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća pitajući koliko će Dunatov još ostati u gradskom stanu. Tema je tim intrigantnija zna li se da pročelnik uskoro odlazi u mirovinu, a po svemu sudeći nema namjeru otkupiti stan, s obzirom da to nije učinio ni za dugogodišnjeg boravka u njemu.
Na upit od četvrtka je li odustao od otkupa tog stana te kada će iz njega iseliti, kao i to smatra li da je s pročelničkom plaćom mogao otkupiti stan, Dunatov nam je u ponedjeljak konačno poslao odgovor. No, odbio je odgovoriti na drugo pitanje.
– Dobio sam kadrovski stan i odlaskom u mirovinu vratit ću stan Gradu Zadru. Interesantno je da oni koji vole zagledati u tuđe živote i „viriti“ u tuđe džepove sada pitaju kako s pročelničkom plaćom nisam mogao otkupiti stan, a da sam ga otkupio vjerujem da bi pitali odakle mu sredstva da može otkupiti stan, kaže Dunatov.