Peto izdanje Streetball Mornarice

Slika korisnika valentinam
Turnir u uličnoj košarci
S jednog od prijašnjih turnira

Ovogodišnji turnir u uličnoj košarci "3x3" Streetball Mornarica 2018. u organizaciji DSR Evala počet će u ponedjeljak 6. kolovoza i trajati sve do subote 11. kolovoza. Kotizacija je 200 kuna, a svaka momčad može prijaviti najviše pet igrača.

- Prije pet godina, osnivači DSR Evala, tada maloljetni, ali dovoljno nadahnuti, krenuli su organizirati nešto jedinstveno. Odlučili su napraviti turnir u basketu bez ikakvih ambicija za zaradom, iz čiste ljubavi. Htjeli su na Mornarici oživjeti tradicionalna pravila po kojima se basket igra u zadarskim dvorištima i kvartovima. Na pragu ostvarenja zacrtanog cilja obraćamo Vam se s nadom da ćemo ga zajedno ostvariti, obnoviti igralište Mornarica - napisali su organizatori.

Lani su na turniru nastupile 24 momčadi, a ove godine uz natjecanje u tricama u popodnevnim satima održavat će se i turnir za dječake rođene 2005. godine i mlađe.

- Želimo i najmlađima vratiti svijest i pojam Zadra kao grada košarke - zaključuju organizatori. Prijave i informacije mogu se naći na društvenim mrežama (Streetball Voštarnica) kao i na broju mobitela 099/5049- 703.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 4 (1 glasova)