Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Peto izdanje Streetball Mornarice

24.07.2018. 17:45
Peto izdanje Streetball Mornarice


Ovogodišnji turnir u uličnoj košarci "3×3" Streetball Mornarica 2018. u organizaciji DSR Evala počet će u ponedjeljak 6. kolovoza i trajati sve do subote 11. kolovoza. Kotizacija je 200 kuna, a svaka momčad može prijaviti najviše pet igrača.
– Prije pet godina, osnivači DSR Evala, tada maloljetni, ali dovoljno nadahnuti, krenuli su organizirati nešto jedinstveno. Odlučili su napraviti turnir u basketu bez ikakvih ambicija za zaradom, iz čiste ljubavi. Htjeli su na Mornarici oživjeti tradicionalna pravila po kojima se basket igra u zadarskim dvorištima i kvartovima. Na pragu ostvarenja zacrtanog cilja obraćamo Vam se s nadom da ćemo ga zajedno ostvariti, obnoviti igralište Mornarica – napisali su organizatori.
Lani su na turniru nastupile 24 momčadi, a ove godine uz natjecanje u tricama u popodnevnim satima održavat će se i turnir za dječake rođene 2005. godine i mlađe.
– Želimo i najmlađima vratiti svijest i pojam Zadra kao grada košarke – zaključuju organizatori. Prijave i informacije mogu se naći na društvenim mrežama (Streetball Voštarnica) kao i na broju mobitela 099/5049- 703.