Pozdrav ljetu do sljedeće godine

Slika korisnika admin
bokanjac18
Zvonko KUCELIN
Pozdrav ljetu 2008.

Lijepo je bilo biti na Bokanjcu na Trgu sv. Šimuna i Tadije u petak navečer kada se održavala zadnja ovogodišnja fešta u sklopu Pozdrava ljetu Bokanjac 2008. Na rubu grada vladala je prijateljska, ležerna atmosfera uokvirena domaćom glazbom i začinjena domaćim delicijama i to sve bez iritantnog playbacka i lihvarskih cijena.

Na fešti su uz domaćine sa svojim štandovima sudjelovali (abecednim redom) Arbanasi, Belafužani i Puntamičani. Nastupao je Home band u sastavu Amanda Stošić, Mladen Lokin, Željko Pukić, zatim mješovita klapa Kolajne i članovi KUD-a Kanica iz Briševa.

- Svrha Bokanjačkog ljeta je zabaviti kako građane u ovom dijelu grada, tako i goste, ali i iskoristiti ovo lijepo vrijeme za druženje s drugim četvrtima iz grada, rekao je predsjednik društva "Bokanjac Zadar" Tomislav Krizman.

Tijekom ovog ljeta na Bokanjcu je bilo živo. Počelo je u lipnju turnirom u malom nogometu za osnovce "Naša djeca" pa je uslijedio malonogometni turnir za seniore "Bokanjac 2008." i održana ljetna košarkaška liga. Bokanjačka alka oživjela je još jedanput najstariju ulicu na Bokanjcu Kuntradu, kulturni događaj Kuntrada otvorio je vrata u stari Bokanjac. Bogatstvom događaja stanovnici Bokanjca pokazali su kako znaju organizirati pravu feštu i imaju tradiciju koju mogu pokazati.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno