Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Mamić “zapazio” jednog igrača Zadra

Autor: Matej Lordanić

23.08.2009. 22:00
Mamić “zapazio” jednog igrača Zadra

Foto: Vedran SITNICA



Zadar je za mene veliko iznenađenje, zaista su se fanatično borili – kaže Mamić
Zdravko Mamić, izvršni dopredsjednik Dinama, nakon podjele bodova zagrebačkih “modrih” (u konkretnom slučaju “zlatnih”) sa Zadrom je bio zadovoljan. Unatoč tome što je Dinamo nakon sjajne igre, velike pobjede i već gotovo osiguranoga plasmana u Europsku ligu nakon pobjede nad škotskim Heartsom podijelio bodove sa Zadrom, Mamić nije odavao dojam nezadovoljnoga čovjeka.
– Igra je bila dobra, kao i atmosfera na stadionu. Međutim, nedostajali su samo pogoci koji bi oplemenili dobru igračku predstavu i lijep ugođaj. Zadar je za mene veliko iznenađenje. zaista su se fanatično borili. I Dinamo se borio, igračima nemam što zamjeriti. Možda ta borbenost nije bila na razini neke europske utakmice, ali zaista nikome ne mogu ništa zamjeriti. Čestitam i jednoj i drugoj momčadi. Također, ne smijem zaboraviti niti gledatelje koji su bili fantastični. Treba pohvaliti i suce koji su bili sjajni. Već dugo vremena nisam prisustvovao utakmici poput ove na kojoj je dominirao sport – kazao je Mamić, odbacivši mogućnost da je Dinamo podcijenio momčad Zadra.
– Upravo suprotno, Dinamo je igrao vrlo angažirano. Samo je nedostajao pogodak. Igrači Zadra su se fanatično branili i stoga su zaslužili neriješen rezultat. Njihov bod nije slučajan.
Jeste li možda zapazili nekoga igrača Zadra kojega biste voljeli vidjeti u Dinamovom dresu?
– Jesam, zapazio sam jednoga. No, neću govoriti o imenima, tako ih samo reklamiram.