Zadovoljni učinjenim

Slika korisnika admin
Članovi brguljske podružnice posebno su zadovoljni prostorom koji im je Grada Zadar dodijelio

Umirovljenici Podružnice Brgulje koja organizacijski pripada Matici umirovljenika grada Zadra, održali su s malo zakašnjenja redovitu godišnju skupštinu.

Skupština je, što i nije uvijek uobičajeno, trajala relativno kratko i bez znanih nam dugih i zamornih diskusija-rasprava. Očito je da su članovi ove podružnice ipak zadovoljni s njezinom aktivnošću, ali i svjesni svih problema koji se događaju u našem društvu za koje su oni, svojim radom, itekako doprinijeli cjelokupnom napretku. I najmanje su, kao što se moglo čuti, krivi za postojeće stanje u društvu u kojem baš umirovljenici izvlače "deblji kraj".

Najviše je vremena u raspravi posvećeno aktualnim problemima podružnice, ali istaknuto i ono pozitivno što se događalo.

- Ova je podružnica prema svojim financijskim mogućnostima, pomogla teže bolesnim članovima, nabavila drva za ogrjev, djelomično obnovila svoj prostor novim namještajem, umrlim članovima kupila vijenac..., kazao je predsjednik Zvonko Šarunić.

U raspravi je sudjelovalo više članova. Podneseno je i blagajničko izvješće dok je iz Nadzornog odbora bilo više primjedbi na rad vodstva podružnice odnosno predsjednika. Naime, i ovog se puta govorilo o dosta slaboj suradnji predsjednika i članova pojedinih odbora i komisija. To, ipak, kako je rečeno, nije i neće biti ni ubuduće neki posebno velik problem u radu brguljske podružnice s 58 članova.

Posebno je istaknuto zadovoljstvo svih članova radnim prostorom koji je Grad Zadar dodijelio ovoj podružnici, ali i istaknuta potreba veće brige o njezinom održavanju i čuvanju inventara. Bilo je riječi i o umirovljeničkim iskaznicama koje još uvijek nisu dobili članovi ove umirovljeničke podružnice.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno