Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Uz prijetnju od trgovkinje otuđio novac

24.08.2021. 07:44


Jučer, 23. kolovoza oko 19.50 sati u Kukljici na Ugljanu, nepoznati počinitelj je u trgovini trgovačkog društva, uz prijetnju, od trgovkinje otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, a u tijeku je intenzivna potraga za počiniteljem.


Krađa
U posljednjih 10 dana na otoku Vrgada nepoznati počinitelj je s broda na vezu otuđio vanbrodski motor u vlasništvu 74-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.
Sa subote na nedjelju u Petrčanima nepoznati počinitelj je s plaže otuđio ležaljke za sunčanje u vlasništvu trgovačkog društva. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.
U nedjelju, 22. kolovoza u Pakoštanima nepoznati počinitelj je otuđio novčanik 45-godišnjeg državljanina Poljske. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.