Pogledajte novi spot Libretića za hit pjesmu "Moj tata voli rock and roll"

Slika korisnika valentinam
Libretići snimili novi spot
Pjesma je brza, ritmična, zabavna, pravi rock and roll i samim svojim zvukom odudara od klasičnih dječjih pjesama
Sa snimanja spota na Forumu

Dječji zbor Libretići iz Zadra objavio je kako je svjetlo dana ugledao njihov novi video uradak, snimljen za skladbu "Moj tata voli rock and roll".

Autori glazbe i teksta su Ivana Begović Habuš i Dinko Habuš, aranžman potpisuje Renato Babić dok je snimateljski i produkcijski dio posla preuzeo Ivan Grancarić.

Skladba je druga po redu ove godine snimljena od strane Croatia filma, za potrebe programa Dječje TV, odnosno njihove poznate Top liste, na kojoj se već može poslušati skladba "Zovem se ljubav".

Postoji puno pjesama o mamama i mi ih jako volimo izvoditi, no uvijek im se činilo da su nam tate nekako pomalo zapostavljeni. Stoga su na jednoj od proba sasvim spontano djeci obećali da sasvim ozbiljno obavijeste tate da i njih čeka jedna stvarno dobra pjesma, samo za njih.

U pisanju smo bili inspirirani svim onim genijalnim tatama koji su na poslu posve "odrasli", odmjereni i ugađeni, a zapravo su u duši prava djeca - kada dođu kući, nastaje "krš i lom" - obožavaju glasnu glazbu, pjevanje, plesanje, najrazličitije igre sa svojom djecom i njihovim prijateljima, trčanje, skakanje, vikanje na sav glas. S druge su strane izuzetno "ozbiljni u svoj svojoj neozbiljnosti" - sposobni su, radišni, brzopotezni, inteligentni i neustrašivi - djeca znaju da se uvijek mogu osloniti na njih, oni su im najveći uzori i vjetar u leđa, o čemu god da se radilo, i njihova im pohvala i potpora najviše imponiraju. Samo je jedan tata! A mame su, razumije se, oduševljene zato što imaju tako sposobne, a ujedno i zabavne muževe. Pravi primjer svega opisanoga jest upravo i voditelj Dinko..."

- Evo upravo su jučer, uz bojanku, Dinko i naš sin Zan u potpunosti ukrasili i svoja lica. Zapravo više lica nego bojanku. I ne, to nije bila Zanova ideja. Izgledali su kao dvojica Indijanaca, smijali se, trčali po kući i slušali J. Casha, veselo nadodaje Ivana.

Pjesma je brza, ritmična, zabavna, zaista pravi rock and roll i samim svojim zvukom itekako odudara od klasičnih dječjih pjesama, a opet, s druge strane, djeca je obožavaju i izuzetno im brzo "ulazi u uho" te je neizostavno žele izvoditi na nastupima. 

Sa svakom novom skladbom nastoje sami sebi podići letvicu kvalitete još više i smatram da smo ovoga puta stvarno uspjeli u tome. Jako su ponosni na ovu pjesmu, fantastičnu djecu i njihove isto tako fantastične roditelje i vjeruju kako će se svidjeti vrlo širokom auditoriju te da će s njom ući u što više domova i rasplesati ne samo djecu, nego i čitave obitelji. 

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno