Prva policijska postaja seli se u susjedstvo Gradske knjižnice

Slika korisnika valentinam
Potpisan sporazum
Postaja se iz prostora suda, seli s Poluotoka u prostor koji im je dodijeljen još 2002.
Zvonko KUCELIN
S potpisivanja Sporazuma

Danas je u prostorijama PU zadarske potpisan Sporazum o sufinanciranju uređivanja novih prostorija zadarske policije. Sporazum su potpisali ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, župan Zadarske županije Božidar Longin te gradonačelnik grada Zadra dr. Branko Dukić.

Naime, Gradska knjižnica u okviru nekadašnje vojarne će za prve susjede dobiti policajce Prve policijske postaje. Postaja se iz prostora suda, seli s Poluotoka u prostor koji im je dodijeljen još 2002. Preseljenje u isti krug nekadašnje vojarne, najavio je   i zadarski župan Božidar Longin istaknuvši da će građanima tako  biti dostupniji uredi Zadarske županije koji se nalaze na raštrkanim lokacijama na Poluotoku. Na drugu stranu, zadarski sud dobiva prostor  koji mu nedostaje. Koliko će sve te selidbe koštati danas se nije moglo  znati, ali se u kuloarima doznaje kako je prostor Ulici Stjepana Radića također privremen.

Naime, cjelokupna PU zadarska trebala bi se izmjestiti  u Crno, budući da je prostor gdje se danas nalazi PU zadarska, rezerviran  za sveučilišni campus.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno