Molitva pred bolnicom od 6 do 18 sati

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
Kampanja Inicijative 40 dana za život od danas do 3. studenoga
Autor: 
U Zadru se možeš priključiti tijekom 40 dana od 6 do 18 sati ispred Opće bolnice Zadar. Zaštitnici ove kampanje u Hrvatskoj su Presveto Srce Isusovo i Bezgrešno Srce Marijino. Geslo ove kampanje je "za dijete više" a glavni citat koji će pratiti dane bdijenja bit će "Djeca su osmijeh neba darova na zemlji" (sv. Ivan Pavao II.), kazala nam je Marija Kulazo Šošić
HOD ZA ŽIVOT/ZADAR
U svibnju u Zadru je održan prvi Hod za život

Od danas pa sve do 3. studenoga trajat će nova, jesenska kampanja Inicijative 40 dana za život. Molit će se svakodnevno u 33 hrvatska grada, odnosno na 35 mjesta (po dva u Zagrebu i Splitu), što ovu kampanju čini najvećom do sada. Nova je to prilika za stati na prvu crtu obrane života, i moliti, bdjeti, boriti se za svaki ljudski život od začeća do prirodne smrti, boriti se za majke, očeve, obitelji - boriti se za prestanak pobačaja u svom gradu.
- U Zadru se možeš priključiti tijekom 40 dana od 6 do 18 sati ispred Opće bolnice Zadar. Zaštitnici ove kampanje u Hrvatskoj su Presveto Srce Isusovo i Bezgrešno Srce Marijino. Geslo ove kampanje je "za dijete više" a glavni citat koji će pratiti dane bdjenja bit će "Djeca su osmijeh neba darovan zemlji" (sv. Ivan Pavao II.), kazala nam je Marija Kulazo Šošić, koordinatorica Inicijative 40 dana za život za Dalmaciju.
Na Nacionalnom susretu inicijative održanom u Šibeniku 30. kolovoza i 1. rujna biskup Tomislav Rogić je Inicijativu 40 dana za život i udrugu 'Hrvatska za Život' posvetio Bezgrješnom srcu Marijinu.
- Njezinom Srcu u čast jesensko molitveno bdjenje započinjemo Marijanskom procesijom u 10 gradova! Procesijama se obilježava početak jesenske kampanje bdjenja pred bolnicama i domovima zdravlja za prestanak pobačaja i širenje kulture života u hrvatskome narodu. Vjernici iz deset hrvatskih gradova sudjelovat će u marijanskim procesijama za život u čast Bezgrješnom Srcu Marijinu pod geslom "Hrvatska Mariji, Majci Života". Procesijama se obilježava početak jesenske kampanje bdjenja pred bolnicama i domovima zdravlja za prestanak pobačaja i širenje kulture života u hrvatskome narodu, dodala je Šošić.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)