Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Praktičan “Maslinarski rokovnik za svaki trliš”

Autor: Z L

23.10.2012. 22:00
Praktičan “Maslinarski rokovnik za svaki trliš”

Foto: Adam VIDAS



Sutra u 18 sati u multimedijalnoj dvorani novog kampusa Sveučilišta u Zadru, Ulica dr. Franje Tuđmana 24 i, bit će predstavljanje knjige autora mr. sc. Marijana Tomca i Ivane Tomac Talajić: “Maslinarski rokovnik za svaki trliš”.
O knjizi će govoriti: urednik i pisac predgovora Nedjeljko Jusup, stručni recenzent prof. dr. sc. Ante Kolega, rukovoditelj područnog ureda Poljoprivredne savjetodavne službe jadranske Hrvatske Žarko Kovačić, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i društvene djelatnosti Grada Benkovca Željko Katuša i autori Ivana Tomac Talajić i mr. sc. Marijan Tomac.
Sve nazočne pozdravit će Stipe Zrilić, župan Zadarske županije i Budimir Galić, tajnik udruge maslinara i uljara Orkula.
“Maslinarski rokovnik za svaki trliš” je kombinacija maslinarskog priručnika i rokovnika. Formata 20×14 centimetara vrlo je praktičan za svakodnevnu uporabu kako u kući tako i u masliniku. Ima 250 stranica, tiskan je u nakladi od 5.000 komada. Cijena Rokovnika je 50 kuna, a svi oni koji budu na promociji moći će ga kupiti po promotivnoj cijeni od 40 kuna.