Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

HSS-ovci darovali krv

23.11.2010. 23:00
HSS-ovci darovali krv


Želimo stvoriti sliku da politika nije samo prljava nego da od nje ima i nekih dobrih stvari, rekao je Josip Zubović, predsjednik Županijske organizacije HSS-a


Članovi HSS s područja Zadarske županije jučer su na Odjelu transfuzijologije zadarske Opće bolnice darovali krv.
 – HSS se uključio u ovu humanitarnu akciju i ja kao humanist po svjetonazoru rado sudjelujem u dobrotvornim i humanitarnim akcijama. Trudimo se pomagati ljudima u bilo kojem smislu i u okviru svojih mogućnosti. Ovakve će se akcije pod okriljem Županijske organizacije HSS-a održavati više puta godišnje. Danas je bilo darivanje krvi, sljedeći put će biti pomoć nekim ljudim koji su slabijeg imovinskog stanja ili ćemo posjetiti neku školu ili vrtić i slično. Mi kao HSS doprinosimo onoliko koliko možemo i želimo da se solidarnost na terenu osjeti jer je to temelj prema kojem će nas ljudi bolje upoznati. Želimo stvoriti sliku da politika nije samo prljava nego da od nje ima i nekih dobrih stvari, rekao je Josip Zubović, predsjednik Županijske organizacije HSS-a.
Krv je darovalo sedam članova HSS-a i to predsjednik Županijske organizacije Josip Zubović, potpredsjednica Irena Devčić Buzov, potpredsjednik Branko Kolega, glasnogovornik Miro Butković, članica Gradske organizacije Zorica Ratinčević, Ante Gligora iz Općinske organizacije Kolan i Željan Kalac.