Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Jedna vila i nekoliko stanova prodani ruskim poduzetnicima

23.11.2010. 23:00
Jedna vila i nekoliko stanova prodani ruskim poduzetnicima


Punta Skala IMMO Exclusive Petrčane tvrtka s vilama i apartmanima sudjeluje na sajmu luksuznih nekretnina Property Worldwide 2010. u Moskvi. Ovo je već druga prezentacija luksuznog projekta tvrtke P.S. IMMO d.o.o. u Rusiji u zadnjih godinu dana.
Razloga ima jer u obavijesti iz tvrtke stoji:
Jedna obiteljska vila smještena u prvom redu do mora te nekoliko stanova u sklopu naselja već su prodani imućnim ruskim poduzetnicima.
Predstavljanje projekta na prošlogodišnjem sajmu Moscow International Property Show pobudilo je veliki interes Rusa za kupnju nekretnina unutar naselja, a još bolji odaziv na ovom sajmu u potpunosti je opravdao očekivanja investitora.
Ivan Duka, direktor marketinga i prodaje u tvrtki P.S. IMMO d.o.o., naglašavajući da je gotovo 25 posto od ukupnog broja nekretnina u ovoj “Luksuznoj oazi u srcu Jadrana” već rezervirano ili prodano, prilikom otvorenja sajma je rekao: “Iznimno smo sretni što smo dobili priliku naše luksuzno naselje Punta Skala IMMO Exclusive Petrčane predstaviti na prestižnom međunarodnom sajmu nekretnina – Property Worldwide 2010. Kako je ovo već druga prezentacija naših luksuznih vila i stanova u Rusiji, sa zadovoljstvom mogu reći da su neki od uglednih ruskih investitora već prepoznali vrijednost i posebnosti našeg projekta pa su jedna obiteljska vila te nekoliko stanova u naselju već dobili svoje nove vlasnike iz ove zemlje. Uzimajući u obzir da je rusko tržište jedno od najvećih i ekonomski najsnažnijih na svijetu, sigurni smo da će i ovaj nastup rezultirati velikim interesom ruskih investitora.”
U sklopu naselja vrijednog 30.000.000 eura kako smo do sad navodili nalazi se 9 obiteljskih vila smještenih u prvom redu do mora te 41 vila s 3 ili 4 stana. Ukupno 147 stanova u vilama te 9 obiteljskih vila s jednim ili dva stana smješteno je u neposrednoj blizini mora i plaža s pogledom na Zadarski kanal iz gotovo svakog stana.
Svim budućim vlasnicima osigurana je mogućnost korištenja brojnih sadržaja u obližnjem resortu. Tako svi kupci vile ili stana u naselju Punta Skala IMMO Exclusive Petrčane, uz mjesečnu ili godišnju naknadu, imaju mogućnost korištenja wellnessa, otvorenih i zatvorenih bazena, sauna, fitnessa itd. Svi kupci vile ili stana također će imati mogućnost dogovaranja brojnih dodatnih usluga, kao što su održavanje i čišćenje objekta, najam veza u obližnjoj Marini Dalmacija u slučaju raspoloživosti i sl. Isto tako, svi budući vlasnici stanova u turističkom naselju Punta Skala IMMO Exclusive Petrčane imat će priliku opremiti stan namještajem po uzoru na jedan od već namještenih stanova.