Zadraninu koji je zapalio svoju majku određen istražni zatvor

Slika korisnika valentinam
AUTOLIMAR, ZAŠTITAR, KONOBAR...
Nastao je plamen na kosi i prsištu oštećenice koja je u opisanom događaju zadobila opekotine 1. i 2. stupnja - opekline prsišta, prednje strane vrata, lijeve šake, brade, čela i vlasišta, kažu u zadarskom ŽDO-u
Vedran SITNICA
Ulaz u zgradu na Voštarnici gdje se dogodio nemili čin

Zadranin (27) koji je u srijedu oko podneva u ulazu zgrade u kojoj stanuje na Branimirovoj obali 25, polio benzinom svoju majku (50) te je potom zapalio, u nazočnosti odvjetnika po službenoj dužnosti, Jurice Kvartuča, saslušan je u Županijskom državnom odvjetništvu gdje se branio šutnjom.

- U Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru je u večernjim satima 23. studenog 2017. obavljena je dokazna radnja prvog ispitivanja hrvatskog državljanina (1989.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju iz čl. 110. u vezi čl. 34. Kaznenog zakona. Postoji osnovana sumnja da je 22. studenog 2017. oko 12,10 sati u ulazu zgrade u kojoj stanuje u Zadru, polio benzinom majku po odjeći i glavi, a potom je upalio šibicu i bacio je na nju uslijed čega je nastao plamen na kosi i prsištu oštećenice koja je u opisanom događaju zadobila opekotine 1. i 2. stupnja - opekline prsišta, prednje strane vrata, lijeve šake, brade, čela i vlasišta, kažu u zadarskom ŽDO-u koje je sucu istrage predložilo određivanje istražnog zatvora za ovog 27-godišnjaka.

- Osumnjičenom je određen istražni zatvor u trajanju do 30 dana radi opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i utjecaja na svjedoke, doznajemo od glasnogovornika Županijskog suda Hrvoja Viskovića.

Ovaj Zadranin, autolimar po struci koji je za život zarađivao kao zaštitar i konobar, nije od ranije poznat policiji niti se sukobljavao sa zakonom.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno