Dvanaest obitelji osjetit će božićnu radost

Slika korisnika admin
Velimir BRKIĆ

Božićni ukrasi i predmeti, dekorirani štandovi, kuhano vino i čaj, prigodne pjesme i okićen bor samo su dio božićnog ugođaja u Posedarju, koji je unio radost u svakog posjetitelja koji je došao ili zalutao u ovaj adventski svijet.

Riječ je o Božićnom sajmu u srcu općinskog središta kojeg je organizirala udruga Posedarje moje.

- Raduje nas ovako iskazano zajedništvo članova Udruge Posedarje moje i mještana koje, unatoč krizi, daje dobre rezultate. Stoga smo zahvalni svim sudionicima, što su se odazvali, jer samo zajedno možemo doprinijeti predblagdanskoj atmosferi, radosti i osjetiti duh Božića, kazala je predsjednca Mirjana Šimurina.

Moglo se zaista dobro zabaviti, popiti kuhano vino ili čaj, zapjevati stare napjeve zajedno s ovdašnjim bakama ili božićne pjesme s gitaristom Robertom, uživati u čaroliji Došašća, ususret Božiću i novogodišnjim blagdanima.

Osim štandova udruge, bio je tu i štand Dječjeg vrtića Cvrčak, OPG Željko Brala, OPG Anita Vedrić, Mihovil Čulina, Danica Juričević, Mate Knežević, Josip Hlavsa, Lucija Klanac, djeca i mladež...

Uz veliki izbor kolača s mirisom djetinjstva, po popularnim cijenama, mogao se kupiti i prigodan poklon kako biste razveselili svoje najdraže, a ujedno i učinili koje dobro djelo.

- Svemu je prethodila velika humanitarna akcija "Dobro srce" tijekom koje su se u trgovinama Tommy, Bakmaz i Toši u za to posebne kutije donirali prehrambeni artikli i kućanske potrebštine. Božićnu radost osjetit će tako dvanaest obitelji ili pojedinaca slabijeg imovinskog stanja, rekla je Šimurina iskoristviši priliku da i na ovaj način zahvali vlasnicima trgovina i volonterima te svim mještanima.

 

 

-- Slika

Božićni sajam u srcu Posedarja organizirala je udruga Posedarje moje

 

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno