Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

U Vrsima ukradeno 17 ovaca i ovan

Autor: Minja Gugić

24.01.2010. 23:00
U Vrsima ukradeno 17 ovaca i ovan


Najviše je provala i krađa počinjeno tijekom noći s petka na subotu, ukraden je tako i neugrađeni vanjski hidrant za vodu poduzeća “Innecto”, koje trenutačno na području Škabrnje izvodi radove na izgradnji vodovodne mreže
Razna alkoholna pića, suhomesnate proizvode te registar kasu u kojoj se nalazio manji novčani polog, ukrao je nepoznati razbojnik tijekom noći s petka na subotu u mjestu Vir na istoimenom otoku iz restorana “Krešimir” u vlasništvu poduzeća “Heres” d.o.o.
Materijalna šteta procijenjena je na oko tri tisuće kuna. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava.
Tijekom iste noći na Krešimirovoj obali u Zadru, s radnog stroja u vlasništvu poduzeća “Vodoinstalacije” d.o.o. skinut je i ukraden akumulator.
U ovom slučaju materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.
Još jedna krađa dogodila se te noći u Ulici Stjepana Radića br. 3 u Zadru. Nepoznati je počinitelj provalio u pekarnicu “Kroštula”, u vlasništvu poduzeća “Exclusive turs” iz Pakoštana, odakle je ukrao manji novčani iznos.
Noć ranije u mjestu Vrsi, na predjelu zvanom Kosa, provaljeno je u štalu, čiji je vlasnik sedamdesetdevetogodišnjak iz Vrsi, odakle je ukradeno 17 ovaca i ovan.
Šteta nanesena vlasniku je 18 tisuća kuna.
Proteklog petka u 12.30 sati zaprimljena je prijava od odgovorne osobe poslovnice „Tisak” d.o.o. Zagreb, sa sjedištem u Zadru, na Biogradskoj ulici da je netko nepoznat najvjerojatnije u vremenskom razdoblju od 2. studenoga prošle godine pa do 15. siječnja ove, provalio ulazna podrumska vrata i iz spremnika za centralno grijanje otuđio 1.300 litara loživog ulja.
Šteta je gotovo šest tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava.
Noću s petka na subotu u mjestu Prkos, s otvorenog prostora, nepoznati počinitelj je odnio neugrađeni vanjski hidrant za vodu u vlasništvu poduzeća “Innecto” iz Splita koje trenutačno na području općine Škabrnja izvodi radove na izgradnji vodovodne mreže.
U ovom je slučaju šteta procijenja na oko tri tisuće kuna.