KANALIZACIJSKA MREŽA Kad nestane septičkih jama, nestat će i smrada na Smiljevcu

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
Radi se ulica po ulica
Predviđen rok za završetak ovog projekta je 1. lipnja, no vjerujemo da će se radovi završiti i prije s tim da će ulice na kojima se radi biti u promet puštane jedna po jedna, kako koja bude gotova, najavljuje Peronja
Marin GOSPIĆ
Trenutno su za promet zatvorene Ulica kneza Novaka Krbavskog, Radoslava Lopašića i Kliška ulica

Zbog radova na javnom sustavu odvodnje prema projektu "Sekundarna kanalizacijska mreža na području MO Smiljevac u gradu Zadru" trenutno su za promet zatvorene Ulica kneza Novaka Krbavskog, Radoslava Lopašića i Kliška ulica. Do sada su realizirani radovi na Ulici Ante Trumbića, Slavka Ježića i u Zatonskoj ulici, a kako ističe direktor Odvodnje Grgo Peronja cijeli bi projekt trebao biti finaliziran do 1. lipnja iako se nadaju i ranije.

- Predviđen rok za završetak ovog projekta je 1. lipnja, no vjerujemo da će se radovi završiti i prije s tim da će ulice na kojima se radi biti u promet puštane jedna po jedna, kako koja bude gotova, najavljuje Peronja.

Projekt je inače težak 3.810 668 kuna plus PDV, financiran od strane Grada Zadra i tebao bi napokon riješiti smrad u Smiljevcu.

- Više neće biti smrada u Smiljevcu nakon što ovi radovi budu gotovi. Smrad je bio posljedica pražnjenja septičkih jama, a ne zbog uređaja Centar za pročišćavanje otpadnih voda u kvartu, ističe direktor Odvodnje.

Nakon Smiljevca, kako Peronja dodaje, u planu su radovi u još nekoliko ulica u gradu, a sljedeći mjesni odbor koji je na programu je Bokanjac, stari i Novi gdje bi radovi mogli početi već sredinom ljeta.

- Na Bokanjcu bi mogli s radovima startati sredinom ljeta, no sve ovisi od dogovora tako da je najizglednije da ćemo ipak pričekati 1. rujan, kaže Peronja.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno