Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

THE BEAT FLEET Bilo je dobro, no naviknuli su nas na bolje

Autor: Marija Knežević

24.02.2013. 23:00
THE BEAT FLEET Bilo je dobro, no naviknuli su nas na bolje

Foto: Filip BRALA



Koncert nikako nije bio loš, ali naviknuli su nas na bolje pa nije nikakvo čudo da je publika nakon svega bila pomalo razočarana


The Beat Fleet su u petak svirali i pjevali u Arsenalu. Svirku su počeli već malo iza 22,30 sati pa su na svoje došli svi oni kojima ne odgovaraju koncerti koji počinju iza ponoći, kao što je inače slučaj. Mnogi su, s druge strane, kasnili, navikavši na to da se najprije napravi đir po gradu, odsjedi ili odstoji nekoliko sati u varoškim kafićima, pa se tek onda uputi na svirku.
TBF-u je ovo prvi koncert u Zadru nakon prošloljetnog u Ledani. Svirali su točno dva sata uz jedan bis. Arsenal je bio standardno pun, baš kao i svaki prostor u ili gdje TBF nastupa u našem gradu. Zadrani vole TBF i poznato je da je na njihovim koncertima uvijek dobra zabava.
Ipak, dojma smo da su se ovaj put momci mogli malo više potruditi. Svirali su malo starih i malo više novih stvari, no nekako nam se čini da su „to” mogli i bolje odraditi. Malo se više dati, više se potruditi, više komunicirati s publikom. Sve to navedeno inače im je itekako svojstveno, pa se nadamo da će se idući put malo više potruditi.
Da se razumijemo, koncert nikako nije bio loš, ali naviknuli su nas na bolje pa nije nikakvo čudo da je publika nakon svega bila pomalo razočarana. Puni Arsenal govori samo jedno – nakon mjeseci bez poštenog koncerta u gradu Zadrani su splitske genijalce jedva dočekali.
Saša je, saznali smo prije koncerta, prije nekoliko dana drugi put postao otac. Momci su se neko vrijeme odmarali, a sada već rade na novim stvarima i to samo na tekstovima, novi album je u planu no još ne znaju kada… Možda su se malo umorili i od nastupa i od publike. Bilo kako bilo, s pravom očekujemo neke odlične nastupe dobrog starog TBF-a u našem gradu ovo ljeto!