Izrada projektne dokumentacije za komunalne vezove u lučici Kožino

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika martinazd
Pokrenut projekt aglomeracije Zadar-Petrčane
Terenski rad na planiranoj lokaciji lučice Kožino

Grad Zadar pokrenuo je projekt aglomeracije Zadar-Petrčane za poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture. Obuhvat projekta se proteže od Crvenih kuća, Bilog briga, Bokanjca preko Dikla, Kožina i Petrčana, a njime će se riješiti infrastruktura i to ne samo odvodnje, već ceste i rasvjete. Na radove će se nadovezati izgradnja obalne šetnice u Kožinu i lučice u Kožinu za komunalni vez domicilnog stanovništva.
Za izradu projektne dokumentacije za izgradnju luke otvorene za javni promet lokalnog značaja u Kožinu angažirana je tvrtka Obala Split.
Izradi projektne dokumentacije za komunalne vezove (vezovi za brodice domicilnog stanovništva) pristupilo se terenskim radom na planiranoj lokaciji lučice Kožino.
U akvatorijalnom dijelu izvršeni su istražni radovi s ciljem utvrđivanja načelnih karakteristika morskog dna. Radovi su obavljeni penetracijskim ručnim sondama na trideset pozicija
Tvrtka Teodolit d.o.o. iz Zadra izradila je geodetsko-hidrografsku podlogu za predmetni obuhvat lučice, a što je sve preduvjet za izradu projekta buduće lučice.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno