Nova zgrada mjesnog odbora i uređenje igrališta

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika asaric
U mjesnim odborima Dračevac i Jazine I
U MO Dračevac jučer su započeli radovi na izgradnji zgrade za potrebe rada mjesnog odbora. Projekt je izradila tvrtka Via Factum, koja obavlja i nadzor radova, a izvođač je Bino commerce d.o.o. Ugovorena cijena radova je 991.718,24 kuna
GRAD ZADAR
Gradonačelnik Dukić želi da građani budu zadovoljni infrastrukturnom izgrađenošću

Gradonačelnik Branko Dukić sa suradnicima, pročelnicom za gradsku samoupravu i opće poslove Dolores Grdović Kalmeta, pročelnikom za komunalne djelatnosti Robertinom Dujelom i pročelnikom za graditeljstvo Darkom Kasapom, obišao je mjesne odbore u kojima se odvijaju radovi na poboljšanju lokalne infrastrukture.

U MO-u Dračevac jučer su započeli radovi na izgradnji zgrade za potrebe rada mjesnog odbora. Projekt je izradila tvrtka Via Factum, koja obavlja i nadzor radova, a izvođač je Bino commerce d.o.o. Ugvorena cijena radova je 991 718,24 kn. Početak radova je 24. ožujka, a rok završetka je 150 kalendarskih dana. MO Dračevac tako će dobiti zgradu za potrebe lokalne zajednice. Osim ureda Mjesnog odbora, bit će tu i višenamjenska dvorana za konferencije, rekreaciju i ostale potrebe stanovnika ovog kvarta.
U MO Jazine I u tijeku su radovi na parternom uređenju igrališta na Putu Murvice. Proširuje se košarkaško igralište, uređuje okoliš, postavljaju klupe i sprave za dječju igru kako bi se oplemenio prostor za sve generacije stanovnika.

Gradonačelnik je, nakon obilaska radova, zadovoljan viđenim, naglasio kako Grad uvijek brine i ulaže u sve dijelove grada, nastojeći izjednačiti kvalitetu života i dostupnost pojedinih usluga svim stanovnicima Zadra.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno