Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Nova zgrada mjesnog odbora i uređenje igrališta

25.03.2021. 11:30


Gradonačelnik Branko Dukić sa suradnicima, pročelnicom za gradsku samoupravu i opće poslove Dolores Grdović Kalmeta, pročelnikom za komunalne djelatnosti Robertinom Dujelom i pročelnikom za graditeljstvo Darkom Kasapom, obišao je mjesne odbore u kojima se odvijaju radovi na poboljšanju lokalne infrastrukture.
U MO-u Dračevac jučer su započeli radovi na izgradnji zgrade za potrebe rada mjesnog odbora. Projekt je izradila tvrtka Via Factum, koja obavlja i nadzor radova, a izvođač je Bino commerce d.o.o. Ugvorena cijena radova je 991 718,24 kn. Početak radova je 24. ožujka, a rok završetka je 150 kalendarskih dana. MO Dračevac tako će dobiti zgradu za potrebe lokalne zajednice. Osim ureda Mjesnog odbora, bit će tu i višenamjenska dvorana za konferencije, rekreaciju i ostale potrebe stanovnika ovog kvarta.
U MO Jazine I u tijeku su radovi na parternom uređenju igrališta na Putu Murvice. Proširuje se košarkaško igralište, uređuje okoliš, postavljaju klupe i sprave za dječju igru kako bi se oplemenio prostor za sve generacije stanovnika.
Gradonačelnik je, nakon obilaska radova, zadovoljan viđenim, naglasio kako Grad uvijek brine i ulaže u sve dijelove grada, nastojeći izjednačiti kvalitetu života i dostupnost pojedinih usluga svim stanovnicima Zadra.