Jeri Zurku peti mandat na čelu Udruge

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika asaric
Izabran jednoglasno
Autor: 
Udruga hrvatskih branitelja oboljelih od PTSP-a Zadarske županije pomaže braniteljima već dugi niz godina, a u svom dugogodišnjem djelovanju ostvarili su suradnju s mnogim udrugama po cijeloj Hrvatskoj, kao i s institucijama koje pomažu braniteljima
Marin GOSPIĆ
Čelništvo Udruge fokusirano je na pomoć članovima

Jere Zurak jučer je na skupštini Udruge hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Zadarske županije ponovno izabran za predsjednika Udruge za sljedeći četverogodišnji mandat. Zurak je izabran jednoglasno, a ovo mu je peti mandat na čelu Udruge od 2006. godine. Za njegovog dopredsjednika izabran je Mario Tambolaš. Na skupštini su razriješeni Upravni i Nadzorni odbor te su izabrani novi-stari članovi.

Tako su za članove Upravnog odbora izabrani Stjepan Molnar, Mladen Baričević i Boris Biloglav, dok su za članove Nadzornog odbora izabrani Predrag Sikirić, Goran Božinović te Anđelko Demo. Zurak je jednoglasno odabran i za likvidatora Udruge.

Udruga pomaže braniteljima već dugi niz godina, a u svom dugogodišnjem djelovanju ostvarili su suradnju s mnogim udrugama po cijeloj Hrvatskoj, kao i s institucijama koje pomažu braniteljima.

- Udruga već niz godina surađuje s udrugama iz Rijeke, Šibenika, Osijeka i ostalih hrvatskih gradova. Pomažemo si međusobno, posjećujemo se i nadamo se kako će takav odnos ostati i dalje, rekao je Zurak ponosan na rad Udruge te dodao kako i dalje imaju planove za pomoć svojim članovima, kojih je u Udruzi trenutno 543.
- Već tradicionalno surađujemo s Općom bolnicom Zadar, te bolnicama u Rijeci, na Rabu, ali i drugim bolnicama, a dugo surađujemo s Crvenim križem koji pomaže naše članove lošijeg imovinskog stanja. Udruga svesrdno pomaže članovima i obiteljima u bilo kojem aspektu, bilo da im treba psihosocijalna podrška, nabavka nečega, prijevoz, materijalna pomoć, stupanje u kontakt s liječnicima ili nešto treće. Osim toga radimo konstantno edukacije, susrete, sportske susrete, sve u cilju pomoći, kazao je Zurak te istaknuo kako su vrata Udruge otvorena za sve branitelje, ne samo za one oboljele od PTSP-a.

- Moram zahvaliti i Crvenom križu, ali i Amaliji Mišlov Blagojević, voditeljici Područnog odjela Ministarstva hrvatskih branitelja za područje Zadarske županije koja nam sa svojim suradnicima pomaže u svemu što nam zatreba, zaključio je Zurak.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)