Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

U prodaji ulaznice za koncert klape Cambi

24.04.2012. 22:00
U prodaji ulaznice za koncert klape Cambi


Jedna od najpoznatijih i najboljih dalmatinskih klapa 11. svibnja gostuje u Arsenalu, a početak koncerta je u 21.30 sati. Svakim svojim nastupom klapa Cambi vrhunskim izvedbama, pjevajući tradicionalne dalmatinske i zabavne pjesme, uspjela je ostvariti sklad dalmatinske glazbene baštine i suvremenih glazbenih kretanja.
U nastupima klape Cambi osjeća se iskrena ljubav prema klapskom pjevanju što dodatno doprinosi kvaliteti njihovog izričaja, promicanju izvorne klapske pjesme izvedene na suvremeni način i proširuje krug slušatelja i gledatelja.
Klapa je u tome uspjela zbog svježine i originalnosti; zbog jednako sugestivnih izvedbi vremešnih standarda dalmatinske pjesme, “baštinskog materijala” ili klapskih himničkih evergreena, ali i neponovljivih interpretacija pop-rock materijala Zlatana Stipišića Gibonnija, kao i drugih poznatih autora, a u novije vrijeme se i to vrlo uspješno dokazuje i u popularnoj glazbi vlastitim skladbama.
Njihove pjesme: Ne more mi bit, Kriva karta, Dugo nije pala kiša, Popucale rebatine, Od zipke do križa, Jenda rič, Sad kada došla si… pojedinačno za sebe imaju nekoliko milijuna slušanja na popularnom servisu Youtube, a na dalmatinskim radio postajama u posljednje 4 godine imaju 3 hita godine u području popularne glazbe.
Njihova posljednja uspješnica – Od zipke do križa, vrlo brzo postale je prihvaćena kao moderna himna Dalmacije. Predvođeni, dugi niz godina, sjajnim maestrom Rajmirom Kraljevićem, danas mladim i talentiranim voditeljem Vinkom Didovićem.
Cijena ulaznice u pretprodaji je 60 kuna, a na dan koncerta 80 kuna.
Ulaznice se mogu kupiti u putničkoj agenciji Aquarius, Dallas music shopu te klubu Arsenal.