Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Iadera među 35 najboljih spa hotela u svijetu

Autor: Z L

24.04.2013. 22:00
Iadera među 35 najboljih spa hotela u svijetu


Vogue, Vanity Fair, GQ i mnoge druge tiskovine pripadaju nakladniku Condé Nast. Među ostalim, i časopis Condé Nast Traveller koji je zaslužan što se Acquapura SPA hotela Falkensteiner Hotel & Spa Iadera u Hrvatskoj danas ubraja u najbolje, odnosno jedan od 35 HOTTEST SPA centara diljem svijeta.
– Nakon što smo prošle godine primljeni u probrani krug »Leading Spas of the World«, raduje nas ova međunarodna nagrada nakladnika Condé Nast. Nadamo se da će to pridonijeti rastu naše prepoznatljivosti, naročito u Velikoj Britaniji. Što se tiče američkog tržišta, s nestrpljenjem želimo saznati hoće li se ta ocjena preslikati na statistiku rezervacija«, izjavio je Otmar Michaeler, predsjednik uprave grupacije FMTG – Falkensteiner Michaeler Tourism Group.
U Acquapura SPA svijetu hotela Falkensteiner Hotels & Residences voda ima središnju ulogu. Osim što je prostor arhitektonski dojmljivo izveden u skladu sa zemljopisnim položajem i regionalnim prirodnim okruženjem, temelj jedinstvene wellness filozofije Acquapura, također je Falkensteinerov. Pri tome su svi tretmani i tehnike usmjereni na obnovu i izmjenu tvari u stanicama i energije te na osobni bioritam kako bi se putem revitalizacije, opuštanja, njege i osnaživanja ponovno pronašla biološka ravnoteža.
Acquapura SPA hotela Falkensteiner Hotel & Spa Iadera prostire se na 6000 m2 i sadrži posebnosti kao što su Black & White SPA, hamam veličine 700 m2, bazen Infinity Pool s pogledom na more, prostoriju za opuštanje s ljuljačkama, svijet sauna sa slanom parnom kupelji, finskom saunom i privatnim SPA-om i panoramskom zemljanom saunom na otvorenom.