Iliriji d.d. Biograd nagrada za društveno odgovorno poslovanje

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin

Ilirija d.d. je primjenom načela održivog poslovanja i ove godine na temelju usporedne procjene u kategoriji srednjih poduzeća dobila nagradu za društveno odgovorno poslovanje, Indeks DOP-a.

- Ne samo da smo Indeks DOP-a osvojili drugi put, već smo i prva turistička tvrtka u Republici Hrvatskoj dobitnica ovog priznanja. Time smo još jednom potvrdili svoju politiku društveno odgovornog poslovanja, kao održivi model upravljanja tvrtkom koji potiče rast i razvoj, tako da u procesu planiranja uzimamo u obzir ne samo ekonomske, već i okolišne i društvene učinke koji su rezultat aktivnosti tvrtke, kazao nam je u povodu nagrade Goran Ražnjević, direktor Ilirije.

Nagrada Indeks DOP-a nastala je kao zajednička inicijativa HGK i HR PSOR-a uz stručnu i financijsku podršku Agencije za međunarodni razvoj (USAID), Programa Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP) i ekonomskog fakulteta, s ciljem da se istaknu hrvatska poduzeća koja su primijenila društvenu odgovornost kroz sva važna područja. Indeks DOP-a predstavlja metodologiju vrednovanja društveno odgovornih praksi poduzeća, a rađena je po sličnim svjetskim uzorima kao što su Business in the Community CR Index i Dow Jones Sustainability Indexes.

Indeks DOP-a, procjenjuje učinak tvrtki u glavnim područjima društveno odgovornog poslovanja, a to su ekonomska održivost i strateška orijentacija na društveno odgovorno poslovanje, radna okolina, zaštita okoliša, ulaganje u zajednicu i tržišni odnosi.

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno