Srijeda, 8. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Karamarko uručio 57 iskaznica HDZ-a mladim Karinjanima

Autor: Ljiljana Jurjević

24.04.2013. 22:00
Karamarko uručio 57 iskaznica HDZ-a mladim Karinjanima

Foto: Fabio ŠIMIĆEV



Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko uručio je jučer u Karinu Gornjem 57 članskih iskaznica mahom mladim Karinjanima, a taj čin HDZ je iskoristio za svoj predizborni skup gdje je uz Karamarka nazočio cijeli stranački vrh, kako nacionalnog HDZ-a, tako i onog zadarskog. Domaćin cijelog događanja jučer u Karinu bio je obrovački gradonačelnik dr. Ante Župan koji je čestitao novim članovima HDZ-a poručivši im kako im je predsjednik stranke iz zahvalnosti došao osobno čestitati i uručiti im iskaznice.
Iako Ante Župan jučer nije službeno najavio svoju kandidaturu za gradonačelnika Obrovca, iz njegovih riječi jasno je bilo da je samo pitanje dana kada će to i objaviti. On je, naime, jučer obećao Karinjanima da će u narednom razdoblju riješiti njihova osnovna pitanja, a odnose se na kanalizaciju, groblje, školu i sl.
Božidar Kalmeta obratio se skupu riječima pohvale za župana Stipu Zrilića, rekavši kako je on jedan od najefikasnijih hrvatskih župana. Osvrnuo se i na činjenicu da je Tomislav Karamarko prvi predsjednik jedne stranke koji je došao u Karin te čestitao na pobjedi na izborima za Europski parlament.