Karamarko uručio 57 iskaznica HDZ-a mladim Karinjanima

Slika korisnika admin
Fabio ŠIMIĆEV

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko uručio je jučer u Karinu Gornjem 57 članskih iskaznica mahom mladim Karinjanima, a taj čin HDZ je iskoristio za svoj predizborni skup gdje je uz Karamarka nazočio cijeli stranački vrh, kako nacionalnog HDZ-a, tako i onog zadarskog. Domaćin cijelog događanja jučer u Karinu bio je obrovački gradonačelnik dr. Ante Župan koji je čestitao novim članovima HDZ-a poručivši im kako im je predsjednik stranke iz zahvalnosti došao osobno čestitati i uručiti im iskaznice.

Iako Ante Župan jučer nije službeno najavio svoju kandidaturu za gradonačelnika Obrovca, iz njegovih riječi jasno je bilo da je samo pitanje dana kada će to i objaviti. On je, naime, jučer obećao Karinjanima da će u narednom razdoblju riješiti njihova osnovna pitanja, a odnose se na kanalizaciju, groblje, školu i sl.

Božidar Kalmeta obratio se skupu riječima pohvale za župana Stipu Zrilića, rekavši kako je on jedan od najefikasnijih hrvatskih župana. Osvrnuo se i na činjenicu da je Tomislav Karamarko prvi predsjednik jedne stranke koji je došao u Karin te čestitao na pobjedi na izborima za Europski parlament.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika huligan
jadni mladi ljudi
Slika korisnika pingvin
Tosu Ružini pioniri,samo je Karamarko imao ulogu poštara.