Za betonske teniske terene na Višnjiku 490 tisuća kuna

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
Središnji državni ured za šport donio odluku
Zadar sa svojom mikroklimom omogućuje teniske aktivnosti u pretežitom dijelu kalendarske godine što je nadasve bitna činjenica i u razvoju sportskoga turizma – kaže Karlović
Zvonko KUCELIN
Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik

Središnji državni ured za šport donio je odluku o sufinanciranju izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja 22 športske građevine u ukupnom iznosu od 8.749.632,70 kuna. Među prijavljenim projektima bio je i projekt podizanja, uređenja i opremanja triju terena sa suvremenom betonskom podlogom u sklopu teniskoga podkompleksa u ŠC- u Višnjik.

– Za taj projekt Središnji državni ured za šport odobrio je 490 tisuća  kuna. Projektnu dokumentaciju sačinili su Grad Zadar i ŠC Višnjik u  koordinaciji s Hrvatskim teniskim savezom. U ime ŠC-a Višnjik  izražavam zahvalnost Središnjem državnom uredu koji je prepoznao  značenje zahvata novih triju terena koji će imati betonsku podlogu. Zajedno sa sedam već podignutih, uređenih i opremljenih terena u ŠC  Višnjik imat ćemo vrhunsku tenisku infrastrukturu koja će omogućiti  popularizaciju, širenje i razvoj teniske i natjecateljske i rekreativne igre u  Zadru, ali i kvalitetne pripreme svih hrvatskih tenisača i tenisačica,  održavanje kampova, međunarodnih turnira i slično. Zadar sa svojom  mikroklimom omogućuje teniske aktivnosti u pretežitom dijelu kalendarske godine što je nadasve bitna činjenica i u razvoju sportskoga turizma – kaže Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik.

Valja istaknuti da će osim spomenutih 490 tisuća kuna u sljedeće zahvate teniskoga podkompleksa trebati uložiti još novca za što će pouzdan  partner biti Hrvatski teniski savez. Svih 10 terena imat će i rasvjetu što će  omogućiti puno radnih sati dnevno za sve kategorije tenisača.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno