Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Kristina Ražov i Mario Pavin najbolji plesni par

Autor: Katarina Belić

24.05.2009. 22:00
Kristina Ražov i Mario Pavin najbolji plesni par

Foto: Filip BRALA



Želim svima da se večeras zabave i lijepo provedu te da ovako veseli i zadovoljni budu i dalje kroz život, kazao je ravnatelj Pomorske škole Svetko Perković


 Već tradicionalno svoju najluđu noć u životu zajedno su dočekali i proslavili četvrti razredi srednjih škola: Obrtničke škole Gojka Matuline i Pomorske škole Zadar. Budući frizeri, pedikeri, kozmetičari i pomorci okupili su se u četvrtak navečer zajedno sa svojim profesorima i ravnateljima u restoranu “Zadar” na Rivi. Kako je večer odmicala tako je raslo i uzbuđenje i dobra atmosfera. Nakon prozivanja i predstavljanja poimenice učenika i učenica iz svakog razreda i iz obje škole, te nakon grupnog fotografiranja i snimanja za uspomenu, ravnatelji obe škole održali su uvodni govor i kratko pozdravili sve prisutne.
– Zadovoljstvo mi je što je još jedna generacija iz naše škole uspješno privela kraju svoje srednjoškolsko obrazovanje. Želim svima da se večeras zabave i lijepo provedu te da ovako veseli i zadovoljni budu i dalje kroz život, kazao je ravnatelj Pomorske škole Svetko Perković. Na pitanje hoće li većina njih ostati u Zadru i nastaviti svoje obrazovanje ili se pak zaposliti, Perković je kazao kako se uvijek jedan veliki dio učenika odlučuje na studiranje posebno otkada za to postoji mogućnost u Zadru, dok je drugi dio učenika već sada vrlo tražen stručni kadar od strane brojnih domaćih i stranih pomorskih kompanija. I ravnateljica Obrtničke škole Maja Selimović također je zaželjela svojim učenicama dobar provod uz puno lijepih uspomena i sjećanja na maturalnu večer. Nakon formalnog dijela svečanost maturalnog plesa je započela. Tijekom večeri uz veselu glazbu i dobru “spizu” učenici su se cijelo vrijeme zabavljali i uz dinamičan i vrlo zanimljiv program. Svakako su jedni od zanimljivijih događaja bili i brojni izbori koji su se kroz večer održavali, od najljepše maturantice i maturanta pa do najljepše frizure. Pa su tako za najljepšu maturanticu i najljepšeg maturanta izabrani učenici iz Pomorske škole, Martina Gulan i Dragan Dražić. Najljepšu haljinu imala je Emily Glavan dok je najbolje odjeven maturant bio Joško Bulić. Među brojnim maštovitim frizurama titula najbolje pripala je Viktoriji Rogoznica, dok su svojim plesnim umijećem publiku najviše impresionirali Kristina Ražov i Mario Pavin koji su proglašeni najboljim plesnim parom.