Ćurko: Plaće isplaćujemo uredno svakog mjeseca

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
emil_curko
Filip BRALA
Gradonačelnik Nina - Emil Ćurko

Budući da se ovih dana u javnosti proširila vijest kako zaposlenici ninske Gradske uprave te djelatnici Gradskog Komunalnog poduzeća Komio koji se, također, financiraju putem gradskog proračuna, nisu u posljednja tri mjeseca primili plaće, posjetili smo upravu grada i gradonačelnika Emila Ćurka, kako bi se uvjerili u istinitost ove informacije.

- Riječ je u potpunosti o dezinformaciji koja me iznenadila i zatekla i koja ne drži vodu. Zaposlenicima gradske Uprave, njima sedamnaestorici, plaća se redovito isplaćuje od prvog de petog u mjesecu, dok djelatnicima Komia osobni dohodak na račune sjeda najdalje do desetog u mjesecu. Je da ni mi nismo imuni na trenutačnu krizu i recesiju ali ja vam još jednom odgovorno tvrdim da mi uspješno poslujemo te da na vrijeme servisiramo naše obaveze prema raznim subjektima kao i to da naš račun niti jedan dan nije bio ¨suh¨, rekao je gradonačelnik Ćurko.

Gradonačelnikove riječi na sličan nam je način potvrdila i sindikalna povjerenica u Gradu Ninu Linda Maraš, potkrijepivši nam sve sa isplatnim listama zaposlenika.

- Hvala Bogu mi se još uvijek možemo pohvaliti da radimo i da redovito primamo plaće. Kad bi to kojim slučajem bilo kako to zlobnici pričaju, onda bih ja kao sindikalna povjerenica vjerujte mi među prvima reagirala i stala u zaštitu radničkih prava. No međutim u našoj Gradskoj upravi poštivanje te provođenje kolektivnog ugovora nikada, pa ni u ovom slučaju, nije došlo u pitanje, zaključila je sindikalna povjerenica Linda Maraš.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno