Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Šou Antonija Žilića u Škabrnji

24.05.2012. 22:00
Šou Antonija Žilića u Škabrnji


Pored derbija kola u kojem je Dragovoljac pobijedio Sabunjar značajne pobjede ostvarili su na gostovanjima Zlatna luka u Drnišu, kao i Pag u Vodicama. Sukošanici nisu dopustili protivniku priliku za pogodak, a “žuto-zeleni” napadači, predvođeni Matom Bugarijom, triput su pogodili mrežu vratara DOŠK-a. Pažani su pokazali lijepu i efikansu igru u Vodicama, porazili su domaćina 2:0, a mladi Šime Jakušić je drugi put poentirao eurogolom koji će se dugo pamtiti. Uglavnom, treneri Zlatne luke Ante Pavić i Paga Alen Vedić zadovoljno trljaju ruke bodovima donesenim s gostovanja. Škabrnja je kod kuće predvođena Antonijom Žilićem nadigrala SOŠK, a Polača je s Rudarom odigrala neodlučeno 4:4, iako su imali vodstvo do 90 minute. Tada su poklekli i izgubili dva boda. Pakoštane je “popilo” peticu od prvaka Krke, dok je Hajduk minimalno poražen u Posedarju.


ŠKABRNJA – SOŠK 4:0


ŠKABRNJA – Igralište Vlačine. Gledatelja: 100. Sudac: Zvonimir Sinovčić (Novigrad). Pomoćnici: Domagoj Knez (Zadar) i Branimir Nimac (Lišane Ostrovičke). Strijelci: 1:0 A. Žilić (60′ – 11 m), 2:0 F. Dundov (65′), A. Pavlović (67′), 4:0 A. Žilić (90′).
ŠKABRNJA: Jaklin, Perica, Mičić, I. Škara, Klarin, Jović, Vrsaljko, Dundov, Melada, Žilić, S. Bilaver. Još su igrali: Pavlović, Ražov, J. Škara. Trener: Šime Ivković.
SOŠK: Klarić, Vukšić, Paić, Barišić, J. Brajković, Skorić, Mijić, Bačelić, Gardijan, L. Brajković, Bubalo. Još su igrali: Vuković, Perković. Trener: Siniša Petrović
Nakon slobodnog udarca u 60. minuti Antonio Žilić se ušetao u šesnaesterac gostiju, gdje je srušen, a sudac Sinovčić pokazao je na bijelu točku. Žilić je s 11 metara bio precizan za 1:0. U 65. minuti isti igrač izvodi slobodan udarac, lopta se odbija do F. Dundova koji je šalje u rašlje vratara Klarića – 2:0. U 75. minuti nakon nabačaja Žilića, Pavlović povećava vodstvo na 3:0. U 85. minuti Žilić prima loptu nakon čega prolazi dva gostujuća obrambena igrača i zakucava loptu u mrežu za konačnih 4:0.
I. JURIĆ