Akcija mladih prozvala Franto i Lignum za pomoć HDZ-u

Slika korisnika admin
Fabio ŠIMIĆEV

Akcija mladih predstavila je jučer svoje kandidate izabrane u predstavnička tijela nakon lokalnih izbora. U Gradu Zadru to su Ante Rubeša i Marko Pupić Bakrač.

Marko Pupić Bakrač je rekao da Akcija mladih previše cijeni svoje birače da bi im sugerirali za kojeg će kandidata glasovati u drugom krugu. Stoga će on svoj listić poništiti jer ne želi birati manje zlo. No Bakrač je prozvao građevinske tvrtke Lignum i Franto za poslovanje s Gradom Zadrom po povlaštenim uvjetima.

- Vlasnik Lignuma je održao sastanak sa svojim radnicima rekavši im da ako ne glasuju za HDZ, za njih neće biti posla. Frantovim su vozilima razvoženi hadezeovci na izborima. Čudno je to što ovi na državnoj razini to negiraju i ne žele napraviti nadzor nad tim tvrtkama. Rezultati ovih izbora pokazuju da je od 10.000 HDZ-ovih glasova, njih 5.000 dobiveno na pritisak, rekao je Marko Pupić Bakrač dodavši ako se želi promijeniti vlast, na izbore mora izići puno više birača.

Direktor Franta Tomislav Škara opovrgao je da su njegovi kombiji korišteni u izborne svrhe i dodao je da je neshvatljivo kakve gluposti priča jedan školovan čovjek poput Marka Pupića Bakrača.

- Franto u posljedne tri godine nije dobio nijedan posao s Gradom Zadrom, osim komunalnog održavanja. U posljednjih četiri godine poslove s Gradom Zadrom nije sklopila nijedna zadarska tvrtka. Poslove su dobivali: Osijek-Koteks, Asfaltna cesta Split, Akropolis Split, Cestar Split, Strabag i dr. Ako netko misli drugačije, spreman sam za javno sučeljavanje argumentima. Stoga su izjave o Frantu kao povlaštenoj tvrtki u poslovanju s Gradom neutemeljene, rekao nam je Tomislav Škara.

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika padam
sa vama se ne slažem u ničem, ali u ovom se slažem, i djelatnici hrvatske pošte, poštari, su po selima u četvrtak dijelili hadezeove letke, nefrankirane...katastrofa...
Slika korisnika sead zadarski
Pa normalno je da privatne tvrtke financiraju i pomažu predizbornu kampanju svojih pol.stranaka,da i moja dobro posluje nebi nam tribao drugi krug jer bi se dobilo desetak nedost.glasova! A od vas gosp. nije lipa poruka mladima da ćete gl.list učinit nevažećim. Mi stariji smo založili živote i još ih zalažemo kako bi vama mladima bilo bolje.Čestitke vam za dobre rezultate al trebate još dosta raditi i učiti za bolje rezultate. Raduje me to sto mi u našoj mladeži imamo dobrih političara!
Slika korisnika sead zadarski
Ako su poštari djelili letke uspotno sa ostalom poštom to je za pohvalu poštarima i dobra ideja. Zašto trošit novce u ovakvoj krizi? Da su se sjetile i ostale stranke poštari bi ponijeli i njihove promidžbene letke. Pa to rade i ovdi u Njemačkoj!