Kukljica: Boško ili Poropat

Slika korisnika admin
Adam VIDAS

U Kukljici će se u drugom krugu za načelnika boriti nezavisni Marin Boško, s osvojenih 36,90% glasova i Gorana Poropat, (HDZ) s 34,35% glasova.

Marin Boško bio je zamjenik Gorani Poropat proteklih šest godina, koliko je ona bila na čelu Kukljice. Zanimljivo je i da je Ivona Cukar, koja je bila tajnica dosadašnje načelnice, sada zamjenica nezavisnog kandidata za načelnika Marina Boška.

- Posljednja četiri mjeseca otvoreno i iskreno sam progovarao o problemima u Kukljici, dao sam realan, ostvariv i konkretan program za budućnost Kukljice i treće, što je također vrlo važno, moja zamjenica Ivona Cukar i ja cijelu godinu živimo s ovim ljudima u Kukljici i dijelimo dobro i loše s ovim mjestom, tvrdi Boško.

Dosadašnja načelnica dr. Gorana Poropat tvrdi da njezin protukandidat Boško nije nikakav nezavisni kandidat, nego može jedino biti otpadnik HDZ-a.

- Nije ga htjela nijedna stranka i zato je nezavisan. Poručujem biračima u Kukljici da s njim neće ništa dobiti. Marin Boško i Ivona Cukar šest godina su mi bili najbliži suradnici. Smiješno je da su tek nakon šest godina shvatili kako ništa nije valjalo što sam radila. Pohlepa i želja za vlašću, to je njihov motiv i cijeli program za Općinu Kukljica, tvrdi Poropat.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno