Subota, 11. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Privlaka: Begonja ili Glavan

Autor: Ljiljana Jurjević

24.05.2013. 22:00
Privlaka: Begonja ili Glavan


U Privlaci će u drugom krugu snage odmjeriti nezavisni Neven Begonja, s osvojenih 38,63% glasova i Boris Glavan, (HDZ) koji je osvojio 31,39% glasova.
Nezavisni Begonja ima prednost iz prvog izbornog kruga, a siguran je, kaže, da će u drugom krugu birači upravo njemu dati povjerenje.
– Ljudi na mojoj listi mahom su mladi, školovani ljudi. Sedam ih ima akademske titule, a cilj nam je da se mladi Privlačani uključe u politički život naše općine. Svaki glas je bitan u drugom krugu i nadam se da će naša opcija odnijeti pobjedu, tim više što su haespeov kandidat Ivica Begonja i nezavisni Dalibor Glavan bliži našoj političkoj opciji, kaže Begonja.
HDZ-ov kandidat Boris Glavan optimistično kaže kako misli da su njegove šanse u drugom krugu veće nego njegova protukandidata Begonje.
– Imamo jak program za Općinu Privlaka.  Nudimo razvoj općine. Prijeko su nam potrebne bilo kakve značajnije investicije koje ćemo dovesti u Privlaku. Prioritet su nam tri kompleksa zemljišta: Punta, Sebačevo i park kod škole. Još nešto, mladima Privlake garantiram da ću vratiti naš stari Leut, poručio je Glavan.