Svijet u točkicama

Slika korisnika admin
Autor: 

Već tradicionalno Dječji vrtić Bubamara Benkovac i Gradska knjižnica Benkovac organiziraju skupnu izložbu dječjih likovnih radova, crteža i slika, djece predškolaca.

Ovogodišnja izložba Točkice je sedma po redu na kojoj se predstavljaju predškolci odgojnih skupina Bubamara, Ptičice, Školjkice, Tratinčice i Zvjezdice. Kako je istaknula ravnateljica Marija Mikulić, predškolci se predstavlju sa sedamdesetak radova kroz svoje odgojne skupine koje vode odgojiteljice Zdravka, Marijeta, Jadranka, Valentina, Snježana i Irena. Izložbom likovnih radova predškolci su zaokružili svoj boravak u vrtiću prije početka prvih školskih dana, a svojim radovima prikazuju svoj svijet koji ih okružuje, svoje prijatelje, obitelj, ali i različite teme koje su obrađivali za vrijeme pedagoške godine.

No, osim što su vrlo talentirani mali likovni umjetnici-predškolci znaju lijepo i pjevati i recitirati, a svojim izvedbama predstavile su se skupine Bubamare, Ptičice, Školjkice, Tratinčice i Zvjezdice. Izložbu je svečano otvorio dogradonačelnik Frane Tokić zaželjevši predškolcima sretno i bezbrižno djetinjstvo te puno uspjeha u školskim klupama, sa željom da ostanu uvijek bezbrižni i veseli.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno