HTZ na "Nadi" u Biogradu

Slika korisnika admin
Marin GOSPIĆ

Sljedeća sjednica Turističkog vijeća Hrvatske  turističke zajednice održat će se  u Biogradu na Moru, točnije u plovidbi  sjevernodalmatinskim arhipelagom, kako i dolikuje tijelu koje vodi turizam u zemlji s 1244 otoka i gradu u kojem je rođena hrvatska organizirana nautika.

 Sjednica će se održati u utorak (26. svibnja ), na Event Shipu "Nada"  biogradske Ilirije.

Na dnevnom redu sjednice bit će, između ostaloga, prijedlog  oglašavanja u promotivnim kampanjama s javnim i privatnim sektorom  u 2016. godini; prijedlog posebnih promotivnih i drugih strateških projekata u 2016. godini;  prijedlozi potpora za projekte turističkih inicijativa i  proizvoda te turističkih zajednica na turistički nerazvijenim područjima  u 2015. godini. Također, na sjednici će biti izneseno izvješće o tijeku promotivnih kampanja na emitivnim tržištima, izvješće o kreativnim  rješenjima koja se koriste u kampanjama te izvješće o PR projektima koji  su u tijeku.

Napominju iz HTZ-a  kako će za vrijeme trajanja sjednice brod ploviti  prema NP Kornati gdje je predviđen prolazak kroz kornatski otočni arhipelag.  

Uz članove Turističkog vijeća, sjednici će prisustvovati ministar turizma i predsjednik Hrvatske turističke zajednice Darko Lorencin te direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Ratomir Ivičić. HTZ je  poziv uputila i novinarima.

Brod Nada jedinstven je u ponudi hrvatskog turizma jer je kao multifunkcionalan pogodan podjednako za klasične izlete nadograđene luksuznom opremom, ali opremljen kompletnom kuhinjom te paletom  specifične ugostiteljske ponude, ali i audio i vizualnom opremom za  održavanje stručnih skupova i konferencija tijekom plovidbe. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno