Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

FOTOGALERIJA: Županijski nogometni kup šesti put završio u rukama Primorca

25.05.2018. 12:35
FOTOGALERIJA: Županijski nogometni kup šesti put završio u rukama Primorca


Osvajanjem nogometnog kupa Zadarske županije, biogradski Primorac okrunio je najuspješniju sezonu u klupskoj povijesti. Nakon  osvajanja naslova viceprvaka 3. Lige, Primorac je na Stanovima pokazao  da je ipak bolji od drugoplasirane momčadi 1. ŽNL, Dragovoljca iz Poličnika. Nažalost, po nogometaše iz Poličnika jedan odbijanac s  lijeve strane završio je u šesnaestercu do Luke Bašića koji je pospremio  loptu iza leđa vratara Barića. Bila je to tvrda utakmica koja je u prvom  poluvremenu zapamtila tek udarac Bubnjara preko grede Dragovoljca.  Drugo poluvrijeme bilo je nešto žustrije, ali je u rovovskoj borbi Primorac ipak pokazao da je momčad iz višeg ranga natjecanja. Medalje finalistima i pehar kapetanu Primorca Vedranu Ješi uručio je dopredsjednik  Županijskog nogometnog saveza Viktor Prtenjača.
– Vrlo sam sretan zbog osvajanja kupa. Ovo je šlag na tortu nakon jedne lijepe sezone. Bojali smo se prije utakmice da ne bi psihološki pali jer  smo zbog naporne sezone bili emocionalno vrlo prazni. Istina, nismo  igrali baš dobro, ali bitno je pobijediti na kraju ove lijepe nogometne  priče, rekao je Ješe.
No, za sad, Primorac nema veće ambicije. Kako kaže Ješe, natjecanje u  drugoj ligi košta najmanje 2 milijuna kuna, a Biograd je s višestruko manjim proračunom polučio realan sportski uspjeh.
DRAGOVOLJAC 0
PRIMORAC (BNM) 1
ZADAR – Igralište Stanovi. Gledatelja: 350. Sudac: Goran Agičić (Zadar), pomoćnici: Mateo Erceg (Pristeg) i Marin Miletić (Ražanac)
Strijelac: 0-1 Bašić (81') – AG
DRAGOVOLJAC: Barić, Jović, Barić L., Žuža, Stanić, Lerga Ante I,  Bašić, Vujević, Kalac, Crnjak, Lerga Ante II.
PRIMORAC (BNM): Stojanov, Brzoja, Colić, Marković, Ješe, Vodopija,  Majić, Lazarevski, Zelić, Paponja, Bubnjar.