PRIČOGRAD Festival pripovjedanja priča i bajki za djecu

Slika korisnika mkvanja
U Gradskoj knjižnici Zadar
Autor: 
Nadamo se da će ova manifestacija za koju smo odabrali termin - zadnji petak u mjesecu svibnju, postati tradicionalna - rekla je Elza Nadarević Baričić, idejna začetnica projekta
Vedran SITNICA
Sudjelovalo je 30-tak djece od prvog do osmog razreda osnovne škole

U organizaciji zadarske Osnovne škole Bartola Kašića i zahvaljujući idejnoj začetnici cijele priče, nastavnici razredne nastave - Elzi  Nadarević Baričić i prof. hrvatskog jezika i književnosti Meri Popović,  jučer poslijepodne je u dvorištu zadarske Gradske knjižnice održan  drugi po redu - Festival pripovjedanja priča i bajki za djecu.

Animatorica je bila poznata zadarska glumica Žana Bumber, a sudjelovalo je 30-tak djece od prvog do osmog razreda osnovne škole.

- Sudjeluje 12 -ero djece pripovjedača, ali imamo i plesa i igrokaza.  Ove godine, u goste nam je došla i "bajkopričalica" Sandra Vukoja iz  Slavonskog Broda. Svatko od sudionika će dobiti i lijepu knjigu na dar  što je osigurala Školska knjiga, a pomogao je i Grad Zadar.  Imali smo i  veliku podršku naše ravnateljice Katice Skukan, kao i Gradske knjižnice  koja nam je ustupila ovaj prekrasni prostor. Nadamo se da će ova manifestacija za koju smo odabrali termin - zadnji petak u mjesecu svibnju, postati tradicionalna - rekla je Elza Nadarević Baričić.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 3 (2 glasova)