Srijeda, 8. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

U Novalji se pred odlazak u Rusiju ugrijao i Vedran Ćorluka

24.06.2012. 22:00
U Novalji se pred odlazak u Rusiju ugrijao i Vedran Ćorluka


Nogometaši Vedran Ćorluka i Jorge Sammir, glazbenica Franka Batelić, manekenka Adrijana Dejanović i tisuće gostiju Papayje najavili su rekordnu desetu ljetnu sezonu
Vikend otvorenja novaljskog kluba Papayja najavio je rekordnu ljetnu sezonu 2012. Tisuće gostiju već prvih dana od otvorenja preuređene ljepotice dali su naslutiti kako je pred nama još jedno nezaboravno ljeto.
Dnevni program After beach partija kao i večernji glazbeni programi privukli su brojne goste iz cijelog svijeta, a između ostalih uz ljetne su hitove plesali i nogometaši Vedran Ćorluka i Jorge Sammir, hokejaš Medveščaka Saša Martinović, glazbenica Franka Batelić, manekenke Adrijana Dejanović i Iva Jerković, boksači Stjepan Božić i Stipe Drviš…
– Sjajno je vratiti se ovdje i ponovno su se ispunila sva moja očekivanja. Volim publiku u ovom jedinstvenom klubu i mislim da će ovo biti odlična godina za klub Papayja. Ovo je jedan od najljepših klubova na plaži u kojem sam imao priliku nastupiti i vidimo dogodine – izjavio je njemački DJ Jerome Isma’ ae.
Preuređena novaljska ljepotica, vedrih ljetnih boja i lounge ugođaja, najnoviji svjetski hitovi i stotine rasplesanih gostiju prekrasna je slika koja iz Novalje putuje u cijeli svijet perom brojnim domaćih i inozemnih novinara koji nisu željeli propustiti spektakularno otvaranje.
Novo ruho Papayje bilo je idealna kulisa za predstavljanje kolekcije kupaćih kostima TV zvijezde Fani Stipković koju su predstavile hrvatske ljepotice Iva Jerković, Antea Kodžoman, Maja Cvjetković, Lorena Kovač i druge.
Kolekcija kupaćih kostima Fani Stipković za Pletix namijenjena je samosvjesnoj ženi koja je sigurna u sebe i koja se ne boji naglasiti svoj seksipil i atribute koje posjeduje. Dizajnerski badići stilizirani detaljima poput nakita, svojim zanimljivim krojevima i bojama koje dodatno naglašavaju preplanulost, svaku ženu rade putenom božicom. Inspiraciju za kupaće kostime Fani je dobila na brojnim putovanjima na kojima je imala priliku posjetiti brojne revije istih, uživati na svjetskim poznatim plažama i pročešljati najbolje trgovine.
Nakon vikenda otvorenja pred nama su brojni festivali i atraktivna glazbena događanja. Papayja je u jubilarnoj desetoj sezoni uz novo ruho, pripremila i nastup performera svjetskog glasa, koji će pet dana u tjednu, svake večeri s drugom tematikom, prv puta na jedan nov i zanimljiv način emocije i energiju prenositi plesom.