U bolnici preminuo 52-godišnji vozač iz Zadra

Slika korisnika admin
Zvonko KUCELIN
Ilustracija

Nakon što je u petak ujutro u teškoj prometnoj nesreći u Ličkom  Cerju stradalo dvoje Zadrana, baka u dobi od 65 godina i njezin 5-godišnji unuk, ni jučerašnji dan nije prošao bez nove pogibije Zadrana na  cestama.   Od posljedica ozljeda zadobivenih u teškoj prometnoj nesreći  koja se jučer dogodila  na državnoj cesti preko otoka Paga,  u Općoj bolnici Zadar je nešto prije 11 sati   preminuo 52-godišnji   Zadranin.

Kako je izvijestila PU zadarska, ovaj muškarac je jučer upravljao svojim osobnim automobilom Peugeot 308  državnom cestom 106  na izlazu  iz grada Paga prema Gorici kod Solane Pag, kada je oko 7.40 sati na njegovo vozilo naletio osobni automobil Fiat Stillo slovenskih registarskih  oznaka, kojim je upravljala 23-godišnja vozačica, državljanka Slovenije.

   - Budući da su vozačica ovog automobila i njezin četiri godine stariji  suvozač u nesreći teško ozlijeđeni, nije se moglo utvrditi je li uzrok skretanju u suprotni trak neprilagođena brzina, umor ili nešto treće, kažu u  PU zadarskoj, dok je prema nekim neslužbenim informacijama vozačica  u Stilu u zavoju pokušala pretjecati kada je iz suprotnog traka naišao  Peugot 308, kojim je upravljao Zadranin.

Suvozač i vozačica, protiv koje će biti podnesena kaznena prijava za  izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom,  nalaze se izvan  životne opasnosti.

Zbog policijskog očevida promet na državnoj  cesti preko Paga tekao je  otežano sve do 10.30 sati, do  kada su vozila uklonjena sa ceste,  nakon  čega je promet normaliziran.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno