Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Bivši kapetan NK Zadra brutalno pretukao novinara Bajla

25.06.2018. 10:23
Bivši kapetan NK Zadra brutalno pretukao novinara Bajla


U nizu nasilničkih fizičkih napada koji su u Zadru postali gotovo svakodnevica zbilježen je još jedan koji se dogodio u nedjelju navečer na Obali kneza Branimira.


 


Na meti nasilnika našao se Zadranin Hrvoje Bajlo (33), novinar Nacionala i vlasnik portala Zadarnews. 




 


U policijskom priopćenju od ponedjeljka ujutro napad je evidentiran kao kazneno djelo nanošenja teških tjelesnih ozljeda 33-godišnjaku.


 


– U 23 sata, na biogradskom području, zatečen je 43-godišnjak kojeg se dovodi u vezu s ovim događajem i nad kojim je u tijeku kriminalističko istraživanje, stoji u izvješću koje potpisuje Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske.


 


Bajlu je nakon napada pružena liječnička pomoć u zadarskoj bolnici, na Objedinjenom hitnom bolničkom prijemu OB Zadar, gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede u vidu avulzijske frakture koronoidnog nastavka ulne desne ruke, odnosno prijelom lakatne kosti zbog čega mu je postavljen gips. 


 


Na svom facebook profilu Bajlo je objavio fotografije i liječnički nalaz te kratak opis događaja u kojem je za napad prozvao Jakova Suraća, nekadašnjeg kapetana NK Zadra. Kao povod napadu na parkiralištu nedaleko Gradskog mosta Bajlo je naveo svoj novinarski rad, odnosno pisanje i istraživanje kojim je dotakao i Suraća.


 


Navodno mu je to Surać i rekao kad je nasrnuo na njega.


 


– Samo ti piši o Kalmeti i Livakoviću i svima nama pa ćeš viditi. Je.. te tvoj četnički Index i Nacional. Ovo ti je samo upozorenje, arlaukao je između ostaloga Jakov Surać, bivši nogometaš Zadra dok me udarao šakama i nogama na podu, napisao je Bajlo. 


 


Suraću ovo nije prvi put da se s neistomišljenicima razračunava nasilno.