Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

U ponedjeljak 28. lipnja počinje ljetna škola plivanja

25.06.2021. 08:04


I ove godine, PK Zadar je priređivač 5. Feštice na bazenu Kolovare za sve članove i prijatelje Kluba, koja se odigrala 22. lipnja 2021. Iako na praznik, ni ovo događanje nije ostalo bez velikog broja djece svih uzrasta, ali i roditelja i gostiju. Predivan, sunčan i sportski dan je sad iza nas, zadovoljni su organizatori.
Čišćenje bazena su preuzeli stariji plivači i plivačice (posao koji odrađuju svake godine) za što su nagrađeni prigodnim poklonima njihovih vjernih sponzora. Mlađa ekipa se okušala u tri igre (povlačenje konopa, skakanje u vrečama i cijeđenje majica) te također za to bili nagrađeni, dok su najmlađi imali kutak za crtanje i bojanje. Decathlon je svojim rekvizitima upotpunio zabavno-sportski dio feštice, a isti su djeca odradila sa zadovoljstvom.
-Veliko hvala Jeri Periću i osoblju caffe bar Bazen što su se i ove godine potrudili da nam ništa ne nedostaje. Hvala od srca i našim roditeljima plivača na nesebičnoj pomoći!!
PK Zadar se zahvaljuje svima na dolasku i pozitivnoj atmosferi koja je cijelo jutro vladala bazenom Kolovare te je tako na najbolji mogući način obilježen početak ljeta i ljetne sezone plivanja, ističu iz PK Zadar te dodaju:
– Na kraju se zahvaljujemo i našim brojnim sponzorima bez kojih bi našu fešticu bilo teško prirediti: @dechatlon1 @radio057 @meta_baloni_zadar @bob_rocks_icecream @papicazadar @caffebarspin @famous_beach_bar @taxipizzaonebite @gelateria_eva @slatka.tajna.zadar @otp_banka @restaurant_pineta @restoranpizzeriaurnebes @pizzeriaspeedy @tvornicakruhaZadar @mesniceIkić @Čovčenemase @pizzeriasime @caffebazen.
U ponedjeljak 28. lipnja počinje ljetna škola plivanja. Plivamo i uživajmo u ljetu! Očekujemo vas u što većem broju u LJETNOJ ŠKOLI PLIVANJA na bazenu Kolovare, poručili su iz PK Zadar.