Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Split dostavio najbolju ponudu za domaćinstvo Davis Cupa

Autor: Z L

24.07.2009. 22:00
Split dostavio najbolju ponudu za domaćinstvo Davis Cupa

Foto: Zvonko KUCELIN



Hrvatski teniski savez danas je priopćio da je grad Split dostavio najbolju ponudu za domaćinstvo polufinala Svjetske skupine Davis Cupa između Hrvatske i Češke, koje će se održati od 18. do 20. rujna.
“U želji za što boljom organizacijom velikog polufinalnog Davis Cup susreta i nastojanju da HTS što bolje poslovno iskoristi ovaj veliki uspjeh naše Davis Cup reprezentacije, izražen je fleksibilan stav prema rokovima prijava kandidatura. Od svih potencijalnih domaćina grad Split dostavio je najbolju ponudu. Za definitivnu odluku potrebna je još jedna pismena potvrda grada Splita, koja zbog objektivnih okolnosti jučer nije mogla biti dostavljena. Budući da je pred nama vikend, zatražili smo od ITF-a pomak roka prijave na ponedjeljak, što nam je zbog odlične suradnje i naše reputacije kao vrsnog organizatora svih dosadašnjih susreta i odobreno”, kaže se u priopćenju HTS.
Kao mogući organizatori spominjali su se još Poreč i Zadar, koji je već ugostio reprezentaciju Brazila, ali Zadar nije prihvatio plaćanje visoke svote novca za dolazak, već je ponudio dvoranu a organizaciju bi prepustio HTS-u. To ovaj put nije bilo dovoljno.