Za krovište Pedijatrije 400 tisuća kuna

Slika korisnika valentinam
Zadarska Opća bolnica sprema radove
Objavljeno je javno nadmetanje, a otvaranje ponuda je 30. srpnja 2018. godine. Procijenjena vrijednost radova je 400.000 kuna bez PDV-a. Predviđeno trajanje radova je 60 dana
Vedran SITNICA
Zgrada Pedijatrije izgrađena je krajem 1986. godine i to novcem zadarske tvrtke SAS

Zadarska bolnica ove se godine sprema na rekonstrukciju krova Odjela pedijatrije.

- U 2018. godini zbog dotrajalosti pojedinih dijelova konstrukcije krova na Odjelu pedijatrije planirana je sanacija istoga za što su sredstva planirana u Planu nabave za 2018. godinu. Objavljeno je javno nadmetanje, a otvaranje ponuda je 30. srpnja 2018. godine. Procijenjena vrijednost radova je 400.000 kuna bez PDV-a. Predviđeno trajanje radova je 60 dana, za koje bi odabrani izvođač u potpunosti trebao sanirati krov na Odjelu pedijatrije, napisali su kratko iz Opće bolnice.

Inače, projekt je radio dipl. inž. Nenad Šužberić iz tvrtke Gin Company, kao i projektnu dokumentaciju za krovište Ginekologije.

Zgrada Pedijatrije izgrađena je krajem 1986. godine i to novcem zadarske tvrtke SAS, a u Domovinskom ratu je služila kao sklonište za pacijente i liječnike. Na njoj do sada nije bilo većih građevinskih zahvata te je promjena krovišta prijeko potrebna. Inače, u ovoj zgradi još su i odjeli pulmologije te oftalmologije kao i brojne ambulante tako da kroz zgradu dnevno prođe vrlo velik broj pacijenata.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno