Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Na meti lopova bicikli, novčanici, mobiteli

25.08.2021. 07:22


Osumnjičen za krađu mobitela
Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči da je 03.kolovoza 2021.godine u Ulici 159.brigade HV u Zadru otuđio mobitel 60-godišnjeg vlasnika, vrijedan preko deset tisuća kuna. 
Protiv 40-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.


Teška krađa
S ponedjeljka na utorak u ulici Put Dikla u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt 45-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio novac. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.
Jučer poslijepodne na Ravnicama u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u kamper vozilo u vlasništvu 47-godišnjeg državljanina Njemačke, odakle je otuđio prijenosno računalo i „tablet“.
Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.


Krađa
Jučer je u Ninu nepoznati počinitelj iz dvorišta otuđio dva bicikla u vlasništvu 44-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.
Jučer poslijepodne na Poluotoku u Zadru zabilježene su tri krađe novčanika na štetu stranih državljana; nepoznati počinitelj je iz torbe 60-godišnje državljanke Njemačke otuđio novčanik, novčanik iz ruksaka 36-godišnje državljanke Francuske, kao i novčanik iz torbe 85-godišnjeg državljanina Belgije.
Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.