Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Snimanje kataloga za Miss Universe u Bastionu

Autor: Krešimir Bukvić

24.09.2008. 22:00
Snimanje kataloga za Miss Universe u Bastionu

Foto: Adam VIDAS



Zadarski butique hotel Bastion ovih je dana bio poprište snimanja kataloga za izbor Miss Universe Zadarske i Šibensko-kninske županije koji će se održati 11. listopada u dvorani Višnjik. Prelijepe finalistice regionalnog izdanja najprestižnijeg svjetskog natjecanja ljepote spremno su pozirale zadarskom fotografu Nenadu Marčevu, odjevene, ili bolje rečeno, razodjevene u lagano donje rublje Etam, cipele Roberto i ukrašene ogrlicama Royal. Praćene budnim okom organizatorice snimanja Marine Milković, koja pod etiketom modnog salona “Brezovac” zajedno s Zdenkom Brezovcem nosi licencu Miss Universe za zadarsko podučje, djevojke se nisu ustručavale demonstrirati svoju mladost i ljepotu.
Snimanje kataloga uobičajena je aktivnost koja predhodi svakom dobro organiziranom izboru ljepote, a zadarsko finale Miss Universe svakako bi to trebalo biti – večer ljepote i mladosti u svom najglamuroznijem izdanju. Marina i Zdenko obećavaju nezaboravan show, programski koncipiran na način da opravda status, u prvom redu same manifestacije i njene težine u svjetu glamura, a onda i očekivanja publike.
– Završne pripreme su u punom tijeku, pazimo na svako detalj, od vrijednih nagrada za naše djevojke, zabavnog dijela programa pa i do muške potpore na stageu. Nismo, naime, zapostavili ni muškarce koji doduše neće biti u konkurenciji, no koji će imati zadatak pomoći djevojkama na pozornici i omogućiti im da primjereno zablistaju. Očekujem stoga da će naša nastojanja da organiziramo jedan event primjeren događanju, a svakako i našoj novoj velebnoj dvorani Višnjik podržati i brojni Zadrani koje u što većem broju očekujemo 11. listopada u Višnjiku, naglašava Marina.